Konkurransen er avsluttet.

Har du vunnet grillbok?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grilling er i grunn ganske enkelt, men fallgropen er at det ene grillmåltidet fort blir likt det andre. Har du derimot en grillbok, er ikke tipsene langt unna.

Boken inneholder grill-oppskrifter med kjøtt, fisk og grønt, samt masse tilbehør og marinader. Til og med desserten kan du grille.

Boken «Grill» fra Orion forlag har lekre fotografier av Kent Jardhammer, mens Birgitta Rasmusson og Cecilia Lundin står for tekst og oppskrifter.

I hendig format og med enkle oppskrifter, kan dette bli sommerens kokebok-slager. Hva med coca-cola-marinade, sennepsfylt pølse eller rosmaringrillet makrell? Mmm...

Konkurransen er avsluttet.

Her er vinnerene av grill-boken:

Solveig Arneberg , Biri
Carsten Berg Høgenhoff, Oslo
Ragnhild Voldberg Wessel-Berg, Drøbak
Rune H Kårbø, Laksevåg
Arild Asperheim, Årdalstangen


Vi spurte, hva er en grilldress?

Her er et av de mange svarene som kom inn:

En grilldress er et todelt kostyme, jakke med glidelås og bukse, som er formet slik at alle som bruker en slik, ser mer eller mindre ut som de har maken kroppsfasong. Materialet er gjerne elastisk,glatt og blankt, og det er strikk i livet på buksa, samt rundt håndledd og ankler. Ser man på utvalget av slike, kan det virke som det er om å gjøre at det er brukt mest mulig glorete farger og mønstere.Samtidig er gjerne strikken i livet forsynt med ei snor i løpegangen. Denne er antagelig å betrakte som en "sikring" hvis brukeren skulle spise så mye grillmat at strikken ryker. Da kan denne snora med fordel anvendes for å holde buksa på plass.

Personvernpolicy