Trådløst på stranden i sommer?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan slippe å snuble over din egen hodetelefonledning i sommer. iPod'en får trådløst hodesett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trådløs i sommer?Trådløs i sommer?

Plages du av snubletrådene Apple har lagt ut mellom ørene dine og iPod'en din? Nå kan du lytte på musikken din trådløst.

Nå har nemlig Logitech lansert Wireless Headphones for iPod.

Du kobler bare til den trådløse adapteren, og vips kan du bevege deg rundt uten å gå glipp av en eneste beat eller tone, såfremt du ikke går lenger bort enn ni meter.

«Den trådløse hodetelefonene frigjør brukeren fra MP3-spilleren og fjerner irritasjonen over ledningene», sier direktør for produkt-marketing i Logitechs forretningsområde for lyd på litt haltende norsk.


Han heter

Ray Weikel

, og det han sier, leser vi oss til gjennom en pressemelding.

Han sier:

«Tiden med å vikle ledningene fri fra iPod-ens ørepropper når du skal lytte til musikk, er forbi. Vi er overbevist om at våre kunder vil oppleve de trådløse hodetelefonene som en befrielse.»

Høretelefonene skal visstnok være resultatet av Logitechs ekspertise innen trådløs teknologi, erfaring fra andre lydprodukter og innovativt industrielt design, og de har integrerte iPod-knapper på siden.

Hodetelefonene benytter Bluetooth versjon 1.2, og har intet mindre enn en neodymium driver på fire cm. Den skal gi fyldig lyd og forbedret bass.

Hodetelefonene fungerer sammen med alle iPod-ene som har en «dock connector», og dette gjelder nesten alle modeller som er solgt de siste to årene.

Heldigvis, forklarer pressemeldingen, så blir hodetelefonene og adapteren satt sammen på fabrikken, slik at brukeren uten videre kan gå i gang med å bruke produktet sammen med iPod.


Man vet jo aldri.

Hodetelefonene har oppladbare batterier, og en spilletid på opp til åtte timer fulladet. Oppladningen tar ca 2½ time.

De trådløse ørepluggene er i butikkene i løpet av juli, og du må regne med å måtte betale 1.300 kroner for dem.