Sommer i Frognerbadet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Norwegian Wood lørdag ble noe for enhver smak, og kombinasjonen variert musikk og strålende vær fungerte ypperlig for publikum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ane spilte et fint sett, men kombinasjonen stor scene og tidlig på dagen var ikke den aller beste...Ane spilte et fint sett, men kombinasjonen stor scene og tidlig på dagen var ikke den aller beste...


Ane Brun i dyp konsentrasjonAne Brun i dyp konsentrasjon


Men blid var hun!Men blid var hun!


Vokalist Brad Arnold i 3 Doors Down ga publikum en innføring i standard glatt amerikansk rock.Vokalist Brad Arnold i 3 Doors Down ga publikum en innføring i standard glatt amerikansk rock.


Arnold gjorde sitt beste for å dra opp stemningen.Arnold gjorde sitt beste for å dra opp stemningen.


Jim Stärk leverte en mer enn godkjent konsert.Jim Stärk leverte en mer enn godkjent konsert.


Bassist Inge Sørbrøden trår til med koring.Bassist Inge Sørbrøden trår til med koring.


Einar Stokke Fadnes i Jim Stärk.Einar Stokke Fadnes i Jim Stärk.


David Crosby har fortsatt mye av stemmen sin intakt.David Crosby har fortsatt mye av stemmen sin intakt.


Publikum fikk en drøss med ypperlige låter fra CSN i går kveld, men hvor ble de akustiske gitarhamoniene av gutter?Publikum fikk en drøss med ypperlige låter fra CSN i går kveld, men hvor ble de akustiske gitarhamoniene av gutter?


Graham Nash prøvde å roe ned uttrykket i går, og var kanskje den som imponerte mest!Graham Nash prøvde å roe ned uttrykket i går, og var kanskje den som imponerte mest!


Den gamle helten Stephen Stills så mer ut som en gammel bluesrocker enn den geniale folk-rockeren han en gang var...Den gamle helten Stephen Stills så mer ut som en gammel bluesrocker enn den geniale folk-rockeren han en gang var...


Men for all del, mannen kan behandle en gitar!Men for all del, mannen kan behandle en gitar!


Som ansiktsutrykket til gamle Nash avslører, var det en hyggelig kveld i Frognerbadet lørdag kveld.Som ansiktsutrykket til gamle Nash avslører, var det en hyggelig kveld i Frognerbadet lørdag kveld.


(Alle foto: Stig Henning Morken)