Meny

Som to dråper vann (68)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukens galleri er viet de mer animerte likheter.

Jeg syns det er mulig å se en likhet i Shrek og Idol-Tor Milde, skriver Julia.Jeg syns det er mulig å se en likhet i Shrek og Idol-Tor Milde, skriver Julia.

Jeg har enda en kjendislikhet å dele med deg. Helt fra jeg var liten har jeg syns at Einar Førde ligner på Fetter Anton. Kanskje spesielt rundt 80-tallet, skriver LiseJeg har enda en kjendislikhet å dele med deg. Helt fra jeg var liten har jeg syns at Einar Førde ligner på Fetter Anton. Kanskje spesielt rundt 80-tallet, skriver Lise

Nina skriver: Det slo meg plutselig at vi har sett Jorun Stiansen før! Lenge før Idol. Hun hadde en rolle i filmen Flåklypa Grand Prix, som Soline - Solan Gundersens store kjælighet!Nina skriver: Det slo meg plutselig at vi har sett Jorun Stiansen før! Lenge før Idol. Hun hadde en rolle i filmen Flåklypa Grand Prix, som Soline - Solan Gundersens store kjælighet!

Anonym skriver: Eg synes Beyonce ligner på ein ein hund...Anonym skriver: Eg synes Beyonce ligner på ein ein hund...

Jeg har alltid ment at Thomas Numme ligner et lykketroll, skriver IreneJeg har alltid ment at Thomas Numme ligner et lykketroll, skriver Irene

Kjetil skriver: Kan ikke dere kople korrespondent Bjørn Hansen sammen med Gonzo fra Muppetshow? Likheten er til å steile av! At de er skilt ved fødselen er en ting, men jeg trur de er eneggede tvillinger!Kjetil skriver: Kan ikke dere kople korrespondent Bjørn Hansen sammen med Gonzo fra Muppetshow? Likheten er til å steile av! At de er skilt ved fødselen er en ting, men jeg trur de er eneggede tvillinger!

Jeg synes jammen Erik Flaa fra Idol ligner på en playmo-mann, skriver Fredrik SvensenJeg synes jammen Erik Flaa fra Idol ligner på en playmo-mann, skriver Fredrik Svensen

Lill skriver: Jeg synes Odd Børretzen og Yoda er like. Skilt ved fødsel, spør du meg...Lill skriver: Jeg synes Odd Børretzen og Yoda er like. Skilt ved fødsel, spør du meg...

Jeg syns det er mulig å se en likhet i Shrek og Idol-Tor Milde, skriver Julia.Jeg syns det er mulig å se en likhet i Shrek og Idol-Tor Milde, skriver Julia.

Jeg har enda en kjendislikhet å dele med deg. Helt fra jeg var liten har jeg syns at Einar Førde ligner på Fetter Anton. Kanskje spesielt rundt 80-tallet, skriver LiseJeg har enda en kjendislikhet å dele med deg. Helt fra jeg var liten har jeg syns at Einar Førde ligner på Fetter Anton. Kanskje spesielt rundt 80-tallet, skriver Lise

Nina skriver: Det slo meg plutselig at vi har sett Jorun Stiansen før! Lenge før Idol. Hun hadde en rolle i filmen Flåklypa Grand Prix, som Soline - Solan Gundersens store kjælighet!Nina skriver: Det slo meg plutselig at vi har sett Jorun Stiansen før! Lenge før Idol. Hun hadde en rolle i filmen Flåklypa Grand Prix, som Soline - Solan Gundersens store kjælighet!

Anonym skriver: Eg synes Beyonce ligner på ein ein hund...Anonym skriver: Eg synes Beyonce ligner på ein ein hund...

Jeg har alltid ment at Thomas Numme ligner et lykketroll, skriver IreneJeg har alltid ment at Thomas Numme ligner et lykketroll, skriver Irene

Kjetil skriver: Kan ikke dere kople korrespondent Bjørn Hansen sammen med Gonzo fra Muppetshow? Likheten er til å steile av! At de er skilt ved fødselen er en ting, men jeg trur de er eneggede tvillinger!Kjetil skriver: Kan ikke dere kople korrespondent Bjørn Hansen sammen med Gonzo fra Muppetshow? Likheten er til å steile av! At de er skilt ved fødselen er en ting, men jeg trur de er eneggede tvillinger!

Jeg synes jammen Erik Flaa fra Idol ligner på en playmo-mann, skriver Fredrik SvensenJeg synes jammen Erik Flaa fra Idol ligner på en playmo-mann, skriver Fredrik Svensen

Lill skriver: Jeg synes Odd Børretzen og Yoda er like. Skilt ved fødsel, spør du meg...Lill skriver: Jeg synes Odd Børretzen og Yoda er like. Skilt ved fødsel, spør du meg...

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus