Meny

Tanks

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skyt med stridsvogn og unngå selv å bli truffet i denne gamle og gode spill-klassikeren.


Å bli kvitt motstanderen, før motstanderen klarer å kvitte seg med deg - det er det enkle med sentrale poenget i flashspillet Tanks.

Og synes noen av de voksne leserne at dette høres kjent ut, er kanskje ikke det så rart. For femten år siden var en forløper av dette spillet svært populært i enkelte vennekretser. Da gikk spillet under navnet «Bomb».

Men poenget i Tanks er det samme: Å kontrollere en liten stridsvogn, stille inn kanonløp og, forhåpentligvis, treffe fienden. Styr med piltastene og skyt med space (mellomromstast). Og prøv å unngå å bli truffet av de andre.

Poengene du tjener ved å treffe motstanderne, kan du bruke på å investere i oppgraderinger.

Dere kan være opptil fem spillere i Tanks. Men du kan også velge å spille mot datamaskinen.

Husk hårfine beregninger og nok sprengstoff!

Lykke til!

Spill Tanks

Mange kjenner kanskje spillet Tanks under navnet Bomb, som var svært populært i enkelte vennekretser for rundt femten år siden.Mange kjenner kanskje spillet Tanks under navnet Bomb, som var svært populært i enkelte vennekretser for rundt femten år siden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus