Et postkort med din hemmelighet

På postkortet står det: «Han skulle vært på jobb den dagen. Skulle ønske han hadde vært der.» Bildet viser et brennende World Trade Center.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Neste Klikk presenterer utvalgte blogger. I dag: «Postsecret», bloggen hvor du avslører dine hemmeligheter - anonymt, på et postkort.


«Da jeg var et barn var jeg konstant skrekkslagen ved tanken på at hele mitt liv egentlig var en historie lest av Kong Babar for sine barn, og at han en dag ville lukke boken, og mitt liv ville ta slutt.»


Postsecret er et løpende kunstprosjekt hvor nettsurfere selv bidrar ved å sende inn postkort med sine hemmeligheter anonymt.

«Jeg ønsket meg aldri barn før jeg traff ham - han er den eneste jeg anser verdig som far til mine barn. Nå er en stor familie det eneste jeg ønsker meg av livet. Men han vil heller ha hund enn barn.»

Hemmelighetene er mange og avslørende. Men ikke nødvendigvis sanne.«Han skulle ha vært på jobb den dagen. Jeg skulle ønske han hadde vært der ...»


Nye hemmeligheter legges ut hver søndag, og da fjernes gamle for å gi rom for de nye.


«Jeg hadde sex med fremmede for penger - og jeg likte det.»Du kan laste ned en flott film som presenterer prosjektet fra Internet Archive.

Dagens blogg:

Tidligere i Dagens blogg:

Tidligere i Norskbloggen: