Har du vunnet brød?
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Åpent Bakeri er utvilsomt blant hovedstadens mest populære bakerier. Et bakeri som forårsaker køer fra morgen til kveld, bare for å handle bakst.
Åpent Bakeri har tatt opp mange gamle norske bakertradisjoner og er et bakeri hvor bakevarene føles sunnere og mer autentiske enn de fleste andre.
Boken gir deg en mengde av deres «hemmelige» oppskrifter og lærer deg mye om brød og bakst. Her finner du også franske bakevarer, speltbrød og ikke minst oppskrifter på masse deilig tilbehør.
Sidsel Hjelme og Åpent Bakeri står bak oppskriftene, mens bokens fristende bilder er av James Hudson. Lekkert!
Følgende spørsmål ble stilt;
Hva er spelt?
Spelt er en gammel kornsort,som også blir kalt urhvete.
Gratulerer til:
Jan Yttersian, Steinkjer
Frank André Tafjord Nes, Volda
Marie Louise Hansen, Tønsberg
Sissel Øie, Oslo
Kjetil Skåret, Oslo