Kvikke klikk: Med musa på en mandag

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Deiligst? (Foto: kittewar.com)Deiligst? (Foto: kittewar.com)

Det er mandag, og jeg er opptatt av kattepine og hodeverk. Dagens Kvikke klikk setter musa på både våre firbente venner, alkoholstopp og sexy pysjfest.

Den første - og for mange hardeste dagen i uka - er her igjen. For å gjøre mandagen litt enklere, har jeg selvsagt klikket pekefingeren både gul og blå for å levere dere kuriositeter og viktigheter.

Dagens beste overskrift så langt er en fra

Romerikes blad

. «19-åring dømt til å være edru», erklærer lokalavisen. Det viser seg at Nes tingrett har dømt en ungdom til ikke bare å holde seg borte fra alkohol de neste to årene. Han får heller ikke leke med den slemme kameraten sin.

«19-åringen må i de neste to årene også holde seg unna en 19-årig kamerat som retten mener har negativ innvirkning på ham».


Det neste blir vel at domstolen gir ungdommer husarrest.


Noe sier meg at denne tenåringen har våknet en del ganger med hodepine. Men vondt i hodet kan også komme av de mest uskyldige ting. Vi har vel alle opplevd

iskrem-hodepine

en eller annen gang i løpet av våre grådige liv. Den intense smerten som kommer av å spise kalde ting for fort, har nå inspirert noen luringer til å lage en egen nettside. Tjenesten heter

thebrainfreeze.com

. Her har de til og med laget en video av mennesker som frister skjebnen og slurper i seg en slush i en farlig fart. You crazy kids.


Dette med is-hodepine burde fått en egen kategori på det neste nettstedet jeg serverer dere. Jeg kom over siden

Crying, while eating

i forrige uke, men har desverre ikke fått spredd det glade (eller egentlig svært så tåredryppende) budskapet før nå.

For på denne bisarre fliken av Internett oppfordrer man mennesker til å sende inn video av seg selv gråtende, mens man stapper i seg en eller annen form for mat. Man må oppgi årsaken til hvorfor man gråter og hva man spiser.

Her kan du for eksempel møte «Sumoh», som sipper over bruddet mellom Brad og Jennifer mens hun spiser en eller annen merkelig grønnsak. «Giacomo» gumler på et tunfisk-smørbrød mens han trøstesløst hulker over at han aldri har likt fisk. Noen av videofilmene har faktisk en nesten kunstneristisk kvalitet over seg, så her er det bare å klikke på.

En mat-relatert nyhet som absolutt ikke er til å gråte av, er denne

gladsaken fra Chicago

. Er du en av dem som blir forbanna og frustrert av at pølser og pølsebrød alltid blir solgt i ulike mengder? For det er jo ofte slik at en pakke pølser inneholder ti, mens pølsebrød selges i tolvpakninger. Nå er det et firma som tar saken på alvor og lover å gi kundene like mange pølser som brød. Hurra!?

Men nok om mat. Jeg lovet dere jo sexy pysjamasfest, gjorde jeg ikke? Det er en stund siden jeg kom over følgende url:

Sexyslumberparty.com

. Nå tenker kanskje noen av mine trofaste lesere der ute at dette er en link de venter med å klikke på til man har kommet på hjemme-PC'en. Men tro meg, dette er nokså trygt for kontorbruk også. I alle fall på mitt kontor.

Litt kattenytt for dyreelskere tar vi oss selvsagt også tid til på en litt grå mandag. Dersom du er lei av tjenester som oppfordrer deg til å vurdere hvilke damer som er deiligst eller hvilke menn du kunne tenke deg å date, er nettstedet

Kittenwar

kanskje noe for deg. Her gjelder det rett og slett å stemme på den katten du synes er søtest. Du kan også få opp lister over de kattene som har fått flest og færrest stemmer. På et merkelig vis er Kittenwar nokså vanedannende.

Dersom du er en ekte katte-elsker, så bør jeg kanskje advare deg mot denne

nye reklamefilmen fra Nokia

. Jeg synes derimot at den er nokså morsom.

Jeg har tidligere skrevet om konseptet med

kattedo

. Disse heller

forstyrrende videoene

viser at det kan virke.

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag:

Velbrukt, defekt ektemann

.

Til slutt dagens:

au!


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Neste klikk er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.
Personvernpolicy