Som to dråper vann (66)

Vi har ikke klart å samle alle identiske dråper i havet, men her er noe mens vi prøver. Send gjerne ditt gode tips til oss.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tore skriver: Ali? Han har noe til felles med Paul McCartney som tenåring! Bare finn fram et ungdomsbilde av popkongen, så vil dere nok se at det er noe der... Men én forskjell er det jo: Paul har forlengst havnet i leksikon som tidenes popartist. Dét vil jo unge Ali dessverre aldri gjøre...Tore skriver: Ali? Han har noe til felles med Paul McCartney som tenåring! Bare finn fram et ungdomsbilde av popkongen, så vil dere nok se at det er noe der... Men én forskjell er det jo: Paul har forlengst havnet i leksikon som tidenes popartist. Dét vil jo unge Ali dessverre aldri gjøre...

Har dere sammenliknet Eli Hagen og Don king, spør Jon. Nei, men la oss prøve, svarer vi.Har dere sammenliknet Eli Hagen og Don king, spør Jon. Nei, men la oss prøve, svarer vi.

Anne skriver: Idol-dommer Tone-Lise Skagefoss ligner på Kim Cattrall fra Sex og Singelliv.(Kim er uenig, red.anm.)Anne skriver: Idol-dommer Tone-Lise Skagefoss ligner på Kim Cattrall fra Sex og Singelliv.(Kim er uenig, red.anm.)

Jeg ville bare tipse om at jeg syntes Birgir Løkeng fra Homsepatruljen er treffende lik skuespilleren Michael Landon. skriver Marianne (Takk, den var fin, red.anm.)Jeg ville bare tipse om at jeg syntes Birgir Løkeng fra Homsepatruljen er treffende lik skuespilleren Michael Landon. skriver Marianne (Takk, den var fin, red.anm.)

Trond Ege skriver: Lost-Evangeline Lilly ligner da svært på den flotte damen Kate Beckinsale?Trond Ege skriver: Lost-Evangeline Lilly ligner da svært på den flotte damen Kate Beckinsale?

Skuespiller Michelle Williams (The Station Agent) og vår egen sangfugl Marit Larsen (ex-M2M) ligner da sanneligen, spør Li-Anne.Skuespiller Michelle Williams (The Station Agent) og vår egen sangfugl Marit Larsen (ex-M2M) ligner da sanneligen, spør Li-Anne.

The Darkness' Justin Hawkins og forfatter Vibeke Løkkeberg ligner, eller kanskje det bare er håret? Hva synes du, spør Marthe HaugstulenThe Darkness' Justin Hawkins og forfatter Vibeke Løkkeberg ligner, eller kanskje det bare er håret? Hva synes du, spør Marthe Haugstulen

Skuespiller Michelle Williams (The Station Agent) og vår egen sangfugl Marit Larsen (ex-M2M) ligner da sanneligen, spør Li-Anne.Skuespiller Michelle Williams (The Station Agent) og vår egen sangfugl Marit Larsen (ex-M2M) ligner da sanneligen, spør Li-Anne.

Rebecca Loos aka The Sleasy Senorita og den norske skuespilleren Pia Tjelta er to dråper vann som triller avgårde, mener Kristian L.Rebecca Loos aka The Sleasy Senorita og den norske skuespilleren Pia Tjelta er to dråper vann som triller avgårde, mener Kristian L.

Trond Ege skriver: Lost-Evangeline Lilly ligner da svært på den flotte damen Kate Beckinsale?Trond Ege skriver: Lost-Evangeline Lilly ligner da svært på den flotte damen Kate Beckinsale?

Tore skriver: Ali? Han har noe til felles med Paul McCartney som tenåring! Bare finn fram et ungdomsbilde av popkongen, så vil dere nok se at det er noe der... Men én forskjell er det jo: Paul har forlengst havnet i leksikon som tidenes popartist. Dét vil jo unge Ali dessverre aldri gjøre...Tore skriver: Ali? Han har noe til felles med Paul McCartney som tenåring! Bare finn fram et ungdomsbilde av popkongen, så vil dere nok se at det er noe der... Men én forskjell er det jo: Paul har forlengst havnet i leksikon som tidenes popartist. Dét vil jo unge Ali dessverre aldri gjøre...

Har dere sammenliknet Eli Hagen og Don king, spør Jon. Nei, men la oss prøve, svarer vi.Har dere sammenliknet Eli Hagen og Don king, spør Jon. Nei, men la oss prøve, svarer vi.

Anne skriver: Idol-dommer Tone-Lise Skagefoss ligner på Kim Cattrall fra Sex og Singelliv.(Kim er uenig, red.anm.)Anne skriver: Idol-dommer Tone-Lise Skagefoss ligner på Kim Cattrall fra Sex og Singelliv.(Kim er uenig, red.anm.)

The Darkness' Justin Hawkins og forfatter Vibeke Løkkeberg ligner, eller kanskje det bare er håret? Hva synes du, spør Marthe HaugstulenThe Darkness' Justin Hawkins og forfatter Vibeke Løkkeberg ligner, eller kanskje det bare er håret? Hva synes du, spør Marthe Haugstulen

Jeg ville bare tipse om at jeg syntes Birgir Løkeng fra Homsepatruljen er treffende lik skuespilleren Michael Landon. skriver Marianne (Takk, den var fin, red.anm.)Jeg ville bare tipse om at jeg syntes Birgir Løkeng fra Homsepatruljen er treffende lik skuespilleren Michael Landon. skriver Marianne (Takk, den var fin, red.anm.)

Personvernpolicy