Kvikke klikk: Småflaut og helt uvirkelig

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flau mann. (Foto: bigbrother.no)Flau mann. (Foto: bigbrother.no)

Det er mandag, og årets «største» TV-helg er forbi. Og jeg må innrømme at det meste som ble sendt på skjermen min i helgen var mer eller mindre flaut. Dette og andre mer universelle ting blir grundig belyst i dagens Kvikke klikk

.

Jeg har en teori. Den er ikke særlig revolusjonerende nei; den er heller nokså selvsagt. Men her kommer den uansett: Jeg tror at de siste års oversvømmelse av reality-programmer har gjort at vi har litt høyere terskel for pinligheter på TV nå enn tidligere.


Før kunne man jo vrenge seg av latter i go'stolen av såkalte «tabber» som hadde blitt klippet bort før programmet ble sendt. Eller man kunne knise seg skvett fordervet av en hjemmevideo hvor for eksempel en brud hadde vært på do og brudekjolen satt fast i underbuksen.

Nå er vi så vant til at folk gjør dumme ting foran kamera, at vi rett og slett ikke reagerer lenger. Og for å illustrere dette, så vil jeg gjerne liste opp et par pinlige ting som dukket opp på skjermen min i helgen:


Carl Fredrik

i Big Brother står og ler i boksershorts med en enorm ereksjon.
• 3000 (?) hadde faktisk møtt opp for å se vinneren ut av Big Brother-huset.

Jorun Stiansen

synger falskt, og klarer til tross for de mange språkdebattene kun å betegne seieren som «sinnsyk», minst 20 ganger.

Eurosong

: Ja, jeg trenger vel ikke si så mye mer...

Jeg vet at en del av dere der ute nå vil tenke på meg som en snobb og tulling.


Og ja, jeg kan slå av TV'en og fordype meg i en god bok. Problemet er bare at jeg tror jeg har blitt avhengig av å bli flau på andres vegne. Jeg ruller meg i idiot-uttalelser fra

Shopaholic

-dommere. Jeg fryder meg over hvor fullstendig blottet for intelligens deltagerne er i amerikanske

Forever Eden

.


Det eneste jeg ikke kan klare er skrikerunger på

Nannyhjelpen

. Ett sted går tydeligvis min grense også. Heldigvis er det snart sommer og man kan parkere med engangsgrillen i parken og slå av hele dritten.

Ikke nok med at jeg fråtser i pinligheter på TV. Jeg har også nærmest en fetisj for flaue ting på nett. Og i disse reality-tider er det nok av mennesker som frivillig eller ufrivillig «byr på seg selv», som det så fint heter.


Sjekk for eksempel

ut denne lystige karen

. Bloggen heter dailydancer.com, og så sant som det er sagt: Nerden som står bak tjenesten legger hver dag ut en videosnutt av seg selv dansende til en ny smash-hit. Min favoritt så langt er uten tvil

Kung Fu Fighting

. Daily Dancer har helt klart gjort seg fortjent til en plass blant mine bokmerker.


Dersom du fremdeles orker mer flau dans, så er

Ring Tone Dancer

et selvsagt valg. Idéen her er å danse på offentlige steder - iført et bisart kostyme - etter ringetonen på en mobil. Det høres kanskje rart ut , men jeg kan love at resultatet er enda rarere.

Noen ganger er det lett å tro at man er litt tøffere enn det som er tilfelle. Jeg vet ikke helt hva som går gjennom hodet til den unge og håpefulle slåsskjempen

i denne videosnutten

. Jeg tror neppe han er særlig høy i hatten når han forstår at ydmykelsen er lekket på nett. Du snakker om Kung Fu Fighting.

Men ingenting er likevel flauere enn

denne historien fra forrige uke

. En 33 år gammel walisisk husmor endte på sykehus fordi hun gikk med noe som kalles

vibrerende lidenskapsbukser

. Hun ble rett og slett så opphisset av de masserende trusene at hun besvimte og falt mot butikkhyllene og slo hodet sitt. Da ambulansepersonellet kom til åstedet, vibrerte undertøyet fortsatt.

Sinnsykt ...

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag:

Gjøkur i plastikk

.

Helt tilslutt dagens:

Jeg døøøøøør......



Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Neste klikk er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.





Personvernpolicy