Drapsmann avslørt av blogg

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lin Cheng Jin (23) drepte sin eks-kjæreste og hennes lillebror med kniv, og slapp unna. Men så fant politiet et spor på nettet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Faksimile: Nydailynews)(Faksimile: Nydailynews)

For et par uker siden ble søskenparet Sharon Ng (21) og Simon Ng (19) funnet brutalt drept i sitt hjem i bydelen Queens, New York.

Simon ble funnet fastteipet til en stol, med knivstikk i hals og bryst. Hans søster Sharon, som hadde blitt overrasket da hun kom hjem, ble også funnet med knivstikk i halsen. Hun rakk å ringe etter hjelp, men hjelpen kom ikke frem i tide, skriver New York Times.

Politiet stod tilsynelatende uten spor i saken, men da de fant Simons blogg på nettet begynte man å fatte hendelsesforløpet.

I bloggen skriver Simon at hans søsters eks-kjæreste hadde kommet innom for å hente noe gjenglemt fiskeutstyr. Simon beskriver hvordan eks-kjæresten hadde støyet rundt nede i underetasjen, mens han selv gikk for å lete etter utstyret.

Det siste han skrev var:

Jeg ba ham vente nede mens jeg lette etter ustyret. Han er fremdeles her, røyker og går rundt med skoene på seg. Forhåpentligvis går han snart.

I følge bloggen kom eks-kjæresten i tre-tiden, den siste noteringen i er skrevet ned klokken fem.

Da politiet fant bloggen, ble det enkelt å pågripe den 23-årige Jin Cheng Lin, som erkjente seg skyldig. Lin var på jakt etter penger, som kunne hjelpe ham å komme seg til Hong Kong.Mer på nett:

New York Daily News: Victims E-journal led to slay suspect

Queens Tribute.com: Victim uses computer to Identify His killer

New York Post Online: Siblings slain

livejournal.com: Simon Ng and Sharon Ng.