Meny

Som to dråper vann (65)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rock, lettkledde kvinner og en liten hyllest til Idol-deltagerne i ukens galleri. Tips oss gjerne!

Jeg syns Dina (i den nye videoen sin) ligner urovekkende mye på Britney Spears, skriver Cicilie MathisenJeg syns Dina (i den nye videoen sin) ligner urovekkende mye på Britney Spears, skriver Cicilie Mathisen

Idol-Christian og Holly Marie Combs fra «Charmed» likner utrolig mye på hverandre, spesielt når de smiler, skriver Thor.Idol-Christian og Holly Marie Combs fra «Charmed» likner utrolig mye på hverandre, spesielt når de smiler, skriver Thor.

Jeg har observert en fascinerende likhet mellom Jamie Kennedy (fra The Jamie Kennedy Experiment) og Gerd Liv Valla (fra The Gerd Liv Valla Experiment). Veldig bra! (red.anm.)Jeg har observert en fascinerende likhet mellom Jamie Kennedy (fra The Jamie Kennedy Experiment) og Gerd Liv Valla (fra The Gerd Liv Valla Experiment). Veldig bra! (red.anm.)

Jeg syns Idoldommer-David Eriksen og den svenske sangeren Peter Jøback er veldig like, skriver en kvinne...Jeg syns Idoldommer-David Eriksen og den svenske sangeren Peter Jøback er veldig like, skriver en kvinne...

Beate skriver: Idol-Ali ligner da veldig på han som spiller prinsen (Pavel Trávnícek, red.anm.) i «3 nøtter til Askepott»?Beate skriver: Idol-Ali ligner da veldig på han som spiller prinsen (Pavel Trávnícek, red.anm.) i «3 nøtter til Askepott»?

June skriver: Dette kom som et sjokk for meg (etter en stor diskusjon på en fest): Olivier Martinez spilte ikke i Love Actually, det var Rodrigo Santoro (t.v.)!June skriver: Dette kom som et sjokk for meg (etter en stor diskusjon på en fest): Olivier Martinez spilte ikke i Love Actually, det var Rodrigo Santoro (t.v.)!

Henning Berg og Jason Statham - de er like som 2 prikker, som ikke har noen ting forskjellig, skriver Magnus.Henning Berg og Jason Statham - de er like som 2 prikker, som ikke har noen ting forskjellig, skriver Magnus.


June skriver: Dette kom som et sjokk for meg (etter en stor diskusjon på en fest): Olivier Martinez spilte ikke i Love Actually, det var Rodrigo Santoro (t.v.)!June skriver: Dette kom som et sjokk for meg (etter en stor diskusjon på en fest): Olivier Martinez spilte ikke i Love Actually, det var Rodrigo Santoro (t.v.)!

Henning Berg og Jason Statham - de er like som 2 prikker, som ikke har noen ting forskjellig, skriver Magnus.Henning Berg og Jason Statham - de er like som 2 prikker, som ikke har noen ting forskjellig, skriver Magnus.

Jeg syns Dina (i den nye videoen sin) ligner urovekkende mye på Britney Spears, skriver Cicilie MathisenJeg syns Dina (i den nye videoen sin) ligner urovekkende mye på Britney Spears, skriver Cicilie Mathisen

Idol-Christian og Holly Marie Combs fra «Charmed» likner utrolig mye på hverandre, spesielt når de smiler, skriver Thor.Idol-Christian og Holly Marie Combs fra «Charmed» likner utrolig mye på hverandre, spesielt når de smiler, skriver Thor.

Jeg har observert en fascinerende likhet mellom Jamie Kennedy (fra The Jamie Kennedy Experiment) og Gerd Liv Valla (fra The Gerd Liv Valla Experiment). Veldig bra! (red.anm.)Jeg har observert en fascinerende likhet mellom Jamie Kennedy (fra The Jamie Kennedy Experiment) og Gerd Liv Valla (fra The Gerd Liv Valla Experiment). Veldig bra! (red.anm.)

Jeg syns Idoldommer-David Eriksen og den svenske sangeren Peter Jøback er veldig like, skriver en kvinne...Jeg syns Idoldommer-David Eriksen og den svenske sangeren Peter Jøback er veldig like, skriver en kvinne...

Beate skriver: Idol-Ali ligner da veldig på han som spiller prinsen (Pavel Trávnícek, red.anm.) i «3 nøtter til Askepott»?Beate skriver: Idol-Ali ligner da veldig på han som spiller prinsen (Pavel Trávnícek, red.anm.) i «3 nøtter til Askepott»?

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus