Kvikke klikk: Vårtørst

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett. I dag: Natalie Portman har blitt skallet og Idol slukker tørsten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Backstage på Elton Johns bryllup. (Foto: liquidgeneration.com)Backstage på Elton Johns bryllup. (Foto: liquidgeneration.com)

Våren er på vei, og utepilsen strømmer. Men ikke alle steder. Dette og HELT andre emner blir behørig debattert i dagens Kvikke klikk

.

Til tross for sist ukes «rotete vær», som nyhetsanker Christian Borch i NRK kalte det, kan vi trygt slå fast at våren er godt i gang. Og med våren kommer uteliv, kalde halvlitere og engangsgriller spredt utover landets parker. Men slett ikke alle fester hardt i helgene. I dag kunne

Bergens Tidende melde

at vestlendinger går mye mindre ut på byen nå enn før. Årsaken skal være både den nye røykeloven og ikke minst Idol.

- Folk drikker ikke mindre alkohol. De sitter kanskje mer hjemme. Vi har fått sterk konkurranse fra TV med sterke konsepter som Idol. Fredagene er blitt mye mindre attraktive å gå ut på, sier Kåre Bottolfsen, administrerende direktør i det store utelivsselskapet KJS Servering.

Dermed kan det se ut som om Bergen kan vente seg en boom i utelivet etter at årets Idol er kåret i slutten av mai. Jeg synes rett og slett det er flott at vi bergensere har våre klare prioriteringer på fritiden.

For å få råd til å gå ut på byen, må man dessverre arbeide. Og dersom du sitter og leser dette på jobb, er sjansene store for at det finnes en tekniker på kontoret ditt. Men hvor mye vet du EGENTLIG om den personen som hjelper deg gjennom datakræsj, virusangrep og ubegripelige problemer som du får når du har trykket ned NumLock-tasten?

Ok, så er det litt «far fetched», men hvorfor ikke teste din innsikt ved å stille deg selv det evige spørsmål:

Programmerer eller serie-morder?


Mitt testresultat var heller nedslående. Det kan se ut som om jeg galant ville ansatt en psykopat på teknisk avdeling, mens jeg hadde sendt et datageni bak lås og slå på livstid.

Og når vi først snakker om nerder; har du noen gang tenkt på muligheten for å installere et bilspill i en gammel bil? Ikke det, nei? Da er du sikkert nokså normal.

Disse folka her derimot ...


Ja, det er utrolig hvor forskjellige interesser vi mennesker har. Var du for eksempel en av dem som stormet Hennes & Mauritz for å få rasket med deg et plagg fra Lagerfeld-kolleksjonen? Ja, da kan du gjøre deg klar til ny kamp. I dag kom

nemlig nyheten om at superdesigner Stella McCartney

skal bidra med sin egen kjendiskolleksjon.


Nei, over til litt kjendissladder.

Vakre, talentfulle Natalie Portman har gjort en «Sinead O'Connor».

Nye bilder

viser unge Portman med barbert hode. Årsaken til frisyrevalget skal være en rolle i den kommende filmen

V for Vendetta

.

Selv er skuespillerinnen strålende fornøyd med resultatet.

- Noen kommer sikkert til å tro at jeg er nynazist, at jeg har kreft, eller at jeg er lesbisk. Jeg kan ikke stoppe å gni på hodet mitt. Det er så mykt, og jeg tror jeg kommer til å beholde det slik en stund, sier den skallede stjernen.

Kjæligheten blomstrer blant stjernene, og de fleste har kanskje fått med seg at Sir Elton John skal gifte seg. Den 58 år gamle artisten og den 14 år yngre David Furnish har vært kjærester i elleve år, og nå har altså paret annonsert at de vil inngå partnerskap før jul.

Dette har selvsagt ikke gått upåaktet hen på Internett. Sjekk bare ut

denne morsomme saken

fra Liquidgeneration.com.

Tjenesten har også tatt for seg

forholdet mellom Tom Cruise og Katie Holmes

. En romanse så spekulativ at jeg rett og slett ikke har ord.


Ja, jeg har skrevet om dette før, men her kommer det igjen: Blinke-bloggen

Blink O Rama

har nemlig blitt oppdatert med flere nye bilder av kjendiser som blunker (blinker?). For en god idé! Legg særlig merke til denne eksellente

dobbelt-blinken

.

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag:

En grusom blyanttegning av Bill Clinton og Britney Spears

.

For en kombo.

Helt tilslutt dagens

ehh, akkurat ...


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Neste klikk er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.
Personvernpolicy