Meny

Britiske bookmakere har liten tro på prins Harry

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Harry ankom den prestisjefylte militærskolen Sandhurst i helgen - samtidig gambler britiske bookmakere om hans militære fremtid.

Unge prins Harry har tatt fatt på en tøff utdannelse på militærakademiet. De neste 44 ukene står beinhard disiplin og militær trening på menyen for unggutten, som har blitt stemplet som lite skoleflink og mer festglad enn sin storebror prins William.

Allerede som 17-åring ble det slått stort opp i pressen at prins Harry hadde drukket alkohol og røyket hasj, og det ble spekulert i om poden hadde et alkoholproblem.

Vi går ut fra at 20-åringen er som unge flest, som nyter sin ungdomstid på byen med Londons «it»-jenter, og på sport med kamerater.

Mens hans storebror William forbereder seg på en fremtidig kongegjerning, tar Harry sikte på en militærkarriere.

I helgen ble han fulgt til skolen av sin far, den britiske tronfølger, prins Charles.

Det prestisjefylte militærakademiet Sandhurst Royal Military Academy ligger sydvest for London. Utdannelsen er kjent for å være barsk, og offiserene på Sandhurst har uttalt at det ikke venter noen særbehandling for prinsen.

Utdannelsen varer i 44 uker, og de første 5 ukene er det forbudt å forlate Sandhurst.

Britiske bookmakere har allerede slått fast at prinsen ikke vil klare utfordringene og dropper ut innen de 44 ukene er omme.

Mer i Neste klikk:

Harrys liv i fare

Prins Harry strøk


Endelig får Charles sin Camilla


Greit med kongelig Camilla


Charles og Camilla gifter seg


Nazi-Harry


Harry lager aids- film

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus