Meny

Trailer-klikk (3)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvilke filmer gleder vi oss til, og hvilke kan vi være foruten? Neste Klikk viser dere vei blant trailere på nett.

Klikk på bildene for å snurre trailer!

Ukas heite:Charlie og sjokoladefabrikken

Kommer til Norge

: 5. august


Handlingen i korte trekk:

Fem barn - og bare fem barn - skulle få komme inn i Willy Wonkas sjokoladefabrikk. De fem heldige skulle få se alle de mystiske maskinene i fabrikken, som laget verdens vidunderligste sjokolade.


Vi gleder oss fordi:

Johnny Depp møter Roald Dahl i en film regissert av Tim Burton. Det finnes virkelig en Gud.Det Lila sa

Kommer til Norge:

5. august


Handlingen i korte trekk:

Filmen er basert på den bestselgende franske romanen som dumpet ned på et forlags-skrivebord midt på nitti-tallet.

Vi møter unggutten Chimo som drømmer om å bli forfatter, mens han henger sammen med de dårlige vennene sine i en fransk-arabisk forstad til Marseille.

Den flørtende Lila har nettopp flyttet inn i nabolaget, og Chimo både fascineres og frastøtes av henne. Med sine 16 år og engleaktige utseende er hun overraskende seksuelt frampå med en ytterst direkte og saftig språkbruk.Spekulasjonen går fortsatt om hvorvidt Chimo eksisterer, og om den slående pulserende, livlike og rå teksten er selvbiografisk.

Vi gleder oss fordi:

Etter å ha lest den rystende boka er det umulig å ikke lure på hvordan filmen vil bli. Garantert en historie som kommer til å skape store diskusjoner.

Ukas bleike:Operasjon barnevakt

Kommer til Norge:

8. juli


Handlingen i korte trekk:

Vin Diesel spiller hovedrollen som Navy SEAL-soldaten Shane Wolfe. Som medlem av verdens tøffeste elitestyrke trodde Wolfe at han kunne klare et hvilket som helst oppdrag, uansett hvor farlig eller vanskelig det måtte være . . . til han prøvde å sitte barnevakt.


Vi har våre tvil fordi:

Tøff mann må plutselig skifte bleier... Noe sier oss at det holdt lenge med Arnold i «Kindergarden Cop».


Saved!

Kommer til Norge:

17.juni

Handlingen i korte trekk:

Marys tro slår sprekker når hun oppdager at kjæresten er homofil. Enda verre blir det da hun i et forsøk på å «kurere» ham ligger med ham - og blir gravid. Gudene skal vite at det ikke er særlig stor aksept, for en ugift mor som har barn med en homofil på hennes prektige kristne skole. Og på toppen av det hele er det snart skoleball ...


Vi har våre tvil fordi:

Denne high-school komedien har faktisk allerede blitt sluppet på DVD. Undertegnede har hatt den blandede glede av å se den og ble ikke videre imponert. Tiltross for et spennende utgangspunkt ender det hele opp med vel så mye moral, kliss og klisjeer som vi er vant til fra amerikanske filmer av dette slaget.

(Kilde: filmweb.no/apple.com)


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus