Meny

Utsolgt Eels-konsert!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To heldige personer vant billetter til utsolgt Eels-konsert.

Få artister (eller enkeltpersoner generelt ) har opplevd så mange personlige tragedier som hva tilfellet er for frontfiguren i Eels, Mark Everett.

Faren døde da han var 19, søsteren Elizabeth tok selvmord i 1996, mens Everetts siste gjenlevende familimedlem, moren Nancy, døde av kreft to år senere.

Så bærer da også mye av musikken til Everett preg av disse hendelsene, noe låter som «Hospital Food», «Going To Your Funeral», «Elizabeth On The Bathroom Floor» og «Suicide Life» alle bærer prov på.

Dobbeltalbum


Trist musikk med tragisk innhold, ingen tvil om det, men det må også legges til at Everett også er i stand til å lage nydelig og storslått popmusikk!

Dette fikk vi for alvor bevis på gjennom dobbelt-albumet «Blinking Lights And Other Revelations» (33 spor), som kom ut tidligere i år. Tematikken er selvsagt mye av den samme (dvs. død), og denne gangen har han fått musikalsk drahjelp av størrelser som Tom Waits, John B. Sebastian (Lovin' Spoonful) og Peter Buck (R.E.M.).

Everett og Eels er for tiden på Europa-turne, og til alt overmål har han lagt veien innom Oslo, hvor han neste onsdag (8. juni) vil gjøre et sett på Cosmopolite med strykere.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Gir du oss navnet på tre av albumene til Eels, gir vi deg muligheten til å vinne billetter til konserten.

Som Eels har Mark Everett gitt ut følgende album:

Beautiful Freak (1997)
Electro-Shock Blues (1998)
Daisies Of The Galaxy (2000)
Souljacker (2001)
Shootenanny (2003)
Blinking Lights And Other Revelations (2005)NB! Husk at det er 18 års grense på konserten, og at transportkostnadene bekostes av deg.

Onsdag 8. juni på Cosmopolite
Bill. kr. 275,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på Posten eller billettservice.no
18 år leg.

Eels: Hjemmeside

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus