Meny

Som to dråper vann (63)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mye rock'n'roll og noe kos i ukens galleri av «kjendiser som kan ha blitt skilt ved fødselen». Vil du tipse oss så send en mail!

Syns at Tom Jones og Rune Rudberg er ganske like, skriver Kerstin Barosen.Syns at Tom Jones og Rune Rudberg er ganske like, skriver Kerstin Barosen.I disse elleville Matt Dillon-tider var det på sin plass med et tips om likheten mellom den yngre Matt Dillon, og den unge kjæresten til Demi Moore, Ashton Kutcher.I disse elleville Matt Dillon-tider var det på sin plass med et tips om likheten mellom den yngre Matt Dillon, og den unge kjæresten til Demi Moore, Ashton Kutcher.Inga-Marte Torkildsen er jo kliss lik Idol-Eva, skriver Marte Ø.Inga-Marte Torkildsen er jo kliss lik Idol-Eva, skriver Marte Ø.I løpet av uken er det kommet mange tips om likheten mellom Per Orderud og gamle Ole I'Dole. Atle Antonsen skal få æren - for å ha sendt bilder med i tipset sitt.I løpet av uken er det kommet mange tips om likheten mellom Per Orderud og gamle Ole I'Dole. Atle Antonsen skal få æren - for å ha sendt bilder med i tipset sitt.Harry skriver: Jeg syns miljøvernminister Knut Arild Hareide og danske kronprins Frederik er like jeg...Harry skriver: Jeg syns miljøvernminister Knut Arild Hareide og danske kronprins Frederik er like jeg...Renate skriver: Kokken Rocco DiSpirito og sangeren Gavin DeGraw er utrolig like!Renate skriver: Kokken Rocco DiSpirito og sangeren Gavin DeGraw er utrolig like!Jeg syntes Natasha Bedingfield og norske Annie er like, skriver «Snuppa». Rett og slett.Jeg syntes Natasha Bedingfield og norske Annie er like, skriver «Snuppa». Rett og slett.

Kent Einar skriver: Jeg tror helt ærlig Trond Giske og Nicolas Cage må være skilt ved fødselen! Nicolas er født i 1964 og Giske i 1966... 2 år fra hverandre! Det er da ikke så usannsynlig! Eller?... (Tanken er god, red.anm.)Kent Einar skriver: Jeg tror helt ærlig Trond Giske og Nicolas Cage må være skilt ved fødselen! Nicolas er født i 1964 og Giske i 1966... 2 år fra hverandre! Det er da ikke så usannsynlig! Eller?... (Tanken er god, red.anm.)

Filmanmelder Brita Møystad Engseth liker veldig mye på William L. Petersen, også kjent som Gil Grissom i TV-serien CSI, skriver Rebekka (Mr. Grissom vil aldri mer være det samme. red.anm.)Filmanmelder Brita Møystad Engseth liker veldig mye på William L. Petersen, også kjent som Gil Grissom i TV-serien CSI, skriver Rebekka (Mr. Grissom vil aldri mer være det samme. red.anm.)I løpet av uken er det kommet mange tips om likheten mellom Per Orderud og gamle Ole I'Dole. Atle Antonsen skal få æren - for å ha sendt bilder med i tipset sitt.I løpet av uken er det kommet mange tips om likheten mellom Per Orderud og gamle Ole I'Dole. Atle Antonsen skal få æren - for å ha sendt bilder med i tipset sitt.

Filmanmelder Brita Møystad Engseth liker veldig mye på William L. Petersen, også kjent som Gil Grissom i TV-serien CSI, skriver Rebekka (Mr. Grissom vil aldri mer være det samme. red.anm.)Filmanmelder Brita Møystad Engseth liker veldig mye på William L. Petersen, også kjent som Gil Grissom i TV-serien CSI, skriver Rebekka (Mr. Grissom vil aldri mer være det samme. red.anm.)

Kent Einar skriver: Jeg tror helt ærlig Trond Giske og Nicolas Cage må være skilt ved fødselen! Nicolas er født i 1964 og Giske i 1966... 2 år fra hverandre! Det er da ikke så usannsynlig! Eller?... (Tanken er god, red.anm.)Kent Einar skriver: Jeg tror helt ærlig Trond Giske og Nicolas Cage må være skilt ved fødselen! Nicolas er født i 1964 og Giske i 1966... 2 år fra hverandre! Det er da ikke så usannsynlig! Eller?... (Tanken er god, red.anm.)

Jeg syntes Natasha Bedingfield og norske Annie er like, skriver «Snuppa». Rett og slett.Jeg syntes Natasha Bedingfield og norske Annie er like, skriver «Snuppa». Rett og slett.

Renate skriver: Kokken Rocco DiSpirito og sangeren Gavin DeGraw er utrolig like!Renate skriver: Kokken Rocco DiSpirito og sangeren Gavin DeGraw er utrolig like!

Harry skriver: Jeg syns miljøvernminister Knut Arild Hareide og danske kronprins Frederik er like jeg...Harry skriver: Jeg syns miljøvernminister Knut Arild Hareide og danske kronprins Frederik er like jeg...

Inga-Marte Torkildsen er jo kliss lik Idol-Eva, skriver Marte Ø.Inga-Marte Torkildsen er jo kliss lik Idol-Eva, skriver Marte Ø.

I disse elleville Matt Dillon-tider var det på sin plass med et tips om likheten mellom den yngre Matt Dillon, og den unge kjæresten til Demi Moore, Ashton Kutcher.I disse elleville Matt Dillon-tider var det på sin plass med et tips om likheten mellom den yngre Matt Dillon, og den unge kjæresten til Demi Moore, Ashton Kutcher.

Syns at Tom Jones og Rune Rudberg er ganske like, skriver Kerstin Barosen.Syns at Tom Jones og Rune Rudberg er ganske like, skriver Kerstin Barosen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus