Åpen for alle - alltid

Trailer-klikk (2)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvilke filmer gleder vi oss til, og hvilke kan vi være foruten? Neste Klikk viser dere vei blant trailere på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klikk på bildene for å snurre trailer!

Ukas heite:
Layer cake


Kommer til Norge

: 17. juni

Handlingen i korte trekk:

Elegant, velkledd og høflig ser vår navnløse helt ut som en hvilken som helst annen forretningsmann. Han betrakter kokain og ecstasy som en hvilken som helst vare, og har skapt seg en formue uten egentlig å skitne til hendene sine eller miste anonymiteten. Nå er han klar for å trekke seg tilbake mens han stadig er ung nok til å nyte sine ufortjente gevinster.

Vi gleder oss fordi:

Hovedrolleinnehaver Daniel Craig har allerede sjarmert undertegnede i senk. Briten som ryktes å være den nye James Bond, ser råbarsk ut i denne thrilleren.
Hitchhiker's Guide to the Galaxy


Kommer til Norge:

29. juli

Handlingen i korte trekk:

Jordboeren Arthur Dent har en meget dårlig dag. Det kommer folk med bulldoser og vil rive huset hans, han oppdager at hans beste venn er et romvesen, og på toppen av det hele skal jordkloden sprenges for å rydde plass til en hypergalaktisk motorvei. Arthur har bare en sjanse til å overleve - å få haik med et passerende romskip. For den ferske romturisten begynner det største eventyret i universet idet jorden går under og han legger ut på en reise der han finner ut at ingenting er som det ser ut til. Han lærer at et håndkle er den nyttigste tingen i universet, finner meningen med livet, og oppdager at alt han trenger å vite står i en bok - «Haikerens guide til galaksen».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi gleder oss fordi:

Filmen er en av årets mest hypede. Uansett om man er Douglas Adams-fan eller ikke, er det på listen over «må se» i 2005.
Ukas bleike:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Det beste som kunne skje


Kommer til Norge

: 27. mai

Handlingen i korte trekk:

Når Terry Wolfmeyers (Joan Allen) mann plutselig en dag forlater henne og deres fire døtre uten så mye som et ord til farvel, snus tilværelsen for den vellykkede forstadsfamilien fullstendig på hodet! Inn fra høyre, eller rettere sagt, inn fra hagen, kommer Denny (Kevin Costner), en gammel venn og eks-baseballstjerne, som utover det å ha et umiskjennelig hasj- og alkoholmisbruk, forsøker å pleie sin nåværende karriere som radiovert på den lokale radiostasjonen.

Vi har vår tvil fordi:

Her lukter det snørr, tårer og moral lang vei. Når gjorde egentlig Kevin Costner noe som var verdt å bruke pengene på?
A Lot Like Love

Kommer til Norge:

22. juli

Handlingen i korte trekk:

En romantisk komedie om skjebne, tilhørighet og det ofte uklare skillet mellom tilfeldig vennskap og kjærlighet for livet. Filmen følger forholdet mellom Oliver (Ashton Kutcher) og Emily (Amanda Peet), som møtte hverandre på flyet fra Los Angeles til New York for syv år siden. Den gangen sa begge at de var helt uaktuelle for hverandre.

Vi har vår tvil fordi:

Til tross for at filmselskapet lover en nakenscene med Ashton Kutcher, virker dette som en platt og nokså standard kjærlighetskomedie.