Åpen for alle - alltid

Gjemte stjålet mobil i kroppshulrom

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne mistenkt for å ha stjålet en mobiltelefon ble avslørt ved at det ble ringt til den. Gjett hvor hun hadde gjemt den?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Foto: Illustrasjon)(Foto: Illustrasjon)

Rappfingrede rumenske Ruxandra Gardian ble sett av en restaurantgjest i det hun stjal en telefon fra en annen gjest, rapporterer britiske FemaleFirst.

Politiet kom til stedet og forhørte 34-åringen etter alle kunstens regler, uten suksess. De skulle til å gi opp og gå hjem, da et lyst hode kom på idéen: La oss ringe mobilen.

Det virket. Det begynte å ringe under Ruxandras skjørter, og hun ble tatt med til politistasjonen for å ransakes.

Resten kan du gjette deg til.

Eieren av mobilen har nektet å ta den tilbake, og hevder at den er så skadet at den ikke kan repareres. Han vil kreve den dekket over forsikringen.

Spørsmålet er om de har de samme dustete forsikringene de har her i Norge - den typen som dekker alt, unntatt det som oftest bringer mobilen i kne:

Fuktskader.

The Register, som minner om en tilsvarende historie fra Jamaica for et par år siden, avslutter sin omtale av saken med en tørrvittig oppfordring:

«... kvinnelige mobiltelefontyver som i fremtiden planlegger å stjele en 3G-enhet og skjule den i sin reproduktive trakt: Sett den på vibrering eller skru tingen helt av.»