Åpen for alle - alltid

Som to dråper vann (61)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ukens galleri består av like menn, i alle aldre, farger og fasonger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maria skriver: Skuespilleren Vince Vaughn er sinnsykt lik den australske artisten Darren Hayes. (Og selv om vi ikke finner et bilde som beviser dette, så er forslaget godt, og vi har grunn til å vise kjekkasen Vince Vaughn. red.anm.)Maria skriver: Skuespilleren Vince Vaughn er sinnsykt lik den australske artisten Darren Hayes. (Og selv om vi ikke finner et bilde som beviser dette, så er forslaget godt, og vi har grunn til å vise kjekkasen Vince Vaughn. red.anm.)

Flere har tipset om en likhet mellom David Toska og Are Sende Olsen fra Are&Odin. Ingrid Dybvik får æren.Flere har tipset om en likhet mellom David Toska og Are Sende Olsen fra Are&Odin. Ingrid Dybvik får æren.

Marte Søberg Broby skriver: Det gikk plutselig opp for meg at Bjørn Wirkola er lik Magnus Härenstam (Fredrikssons fabrikk)!Marte Søberg Broby skriver: Det gikk plutselig opp for meg at Bjørn Wirkola er lik Magnus Härenstam (Fredrikssons fabrikk)!

Henning Hanssen: Jeg slo på TV og kom til å tenke på likheten mellom Trond Viggos kultfigur Skotten og Madrugadas Robert Burås.Henning Hanssen: Jeg slo på TV og kom til å tenke på likheten mellom Trond Viggos kultfigur Skotten og Madrugadas Robert Burås.

- Jeg har noe bra til to dråper vann, skriver Magnus Hoen og sikter til Saddam og rally-Martin.- Jeg har noe bra til to dråper vann, skriver Magnus Hoen og sikter til Saddam og rally-Martin.

Tipsene formelig strømmet inn kun kort tid etter at den nye pave Benedikt XVI ble utvalg tirsdag kveld, om hans slående likhet med Star Wars' Palpatine.Tipsene formelig strømmet inn kun kort tid etter at den nye pave Benedikt XVI ble utvalg tirsdag kveld, om hans slående likhet med Star Wars' Palpatine.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ronan Keating og en ung Sting er veldig like, mener Marianne Olsen.Ronan Keating og en ung Sting er veldig like, mener Marianne Olsen.

Tipsene formelig strømmet inn kun kort tid etter at den nye pave Benedikt XVI ble utvalg tirsdag kveld, om hans slående likhet med Star Wars' Palpatine.Tipsene formelig strømmet inn kun kort tid etter at den nye pave Benedikt XVI ble utvalg tirsdag kveld, om hans slående likhet med Star Wars' Palpatine.

- Jeg har noe bra til to dråper vann, skriver Magnus Hoen og sikter til Saddam og rally-Martin.- Jeg har noe bra til to dråper vann, skriver Magnus Hoen og sikter til Saddam og rally-Martin.

Henning Hanssen: Jeg slo på TV og kom til å tenke på likheten mellom Trond Viggos kultfigur Skotten og Madrugadas Robert Burås.Henning Hanssen: Jeg slo på TV og kom til å tenke på likheten mellom Trond Viggos kultfigur Skotten og Madrugadas Robert Burås.

Marte Søberg Broby skriver: Det gikk plutselig opp for meg at Bjørn Wirkola er lik Magnus Härenstam (Fredrikssons fabrikk)!Marte Søberg Broby skriver: Det gikk plutselig opp for meg at Bjørn Wirkola er lik Magnus Härenstam (Fredrikssons fabrikk)!

Flere har tipset om en likhet mellom David Toska og Are Sende Olsen fra Are&Odin. Ingrid Dybvik får æren.Flere har tipset om en likhet mellom David Toska og Are Sende Olsen fra Are&Odin. Ingrid Dybvik får æren.

Maria skriver: Skuespilleren Vince Vaughn er sinnsykt lik den australske artisten Darren Hayes. (Og selv om vi ikke finner et bilde som beviser dette, så er forslaget godt, og vi har grunn til å vise kjekkasen Vince Vaughn. red.anm.)Maria skriver: Skuespilleren Vince Vaughn er sinnsykt lik den australske artisten Darren Hayes. (Og selv om vi ikke finner et bilde som beviser dette, så er forslaget godt, og vi har grunn til å vise kjekkasen Vince Vaughn. red.anm.)