Typisk Tor Andre!

Neste Klikk presenterer utvalgte blogger. I dag: Typisk Tor Andre!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Typisk Tor Andre?Typisk Tor Andre?

Et bokomslag med en naken ungpike på møter oss i det vi går inn på bloggen til Tor Andre Wigmostad.

Artikkelen handler om boka «Ute av verden» av Karl Ove Knausgård, og er en overbevisende anmeldelse av dette litt spesielle litterære verket.

Tor Andre Wigmostad beskriver sin blogg som:

En arrogant mediegourmands dagbok, der jeg skriver om noe som har fanget oppmerksomheten min: Film, nyheter, TV, bøker. Det finnes ikke noe enkelt sammendrag av hva denne bloggen dreier seg om. Men jeg prøver å gi en ny vinkling på en kjent sak eller trekke frem noe som ikke har vært så mye omtalt. En ting er sikkert, bloggen er typisk Tor Andre.

Hans beskrivelse stemmer godt med følelsen en leser sitter igjen med etter å ha konsumert noen av artiklene på www.typiskta.com.

Blogg: Typisk Tor Andre
Blogger: Tor Andre Wigmostad
URL: www.typiskta.com

Tor Andre Wigmostad er for øvrig redaktør for og en av drivkreftene bak bloggblogg.abcblogg.no, en blogg om blogging, hvor flere sentrale bloggere deltar.

Tor Andre holder en sober og ettertenksom tone, og streifer like gjerne innom storpolitiske temaer som å fundere og kritisere mediene for sin innsats, eller mangel på, som å diskutere film, musikk og bøker.

Her er mye godt stoff, det er godt skrevet, og presentert i en blogg som holder en klassisk og stilren form. Den oppdateres hyppig og samvittighetsfullt.

Dagens blogg


Norskbloggen søker nye former som gjør at vi kan få større bredde og høyere frekvens. Derfor går vi litt mindre i dybden.

Fortell oss hva du syns, og tips oss om blogger du syns bør være dagens blogg.

Tidligere artikler i serien Norskbloggen finner du på www.nesteklikk.no/norskbloggen.

Interessert i å bli en blogger selv?


På Startsidens ABCblogg kan du raskt få din egen blogg.


Personvernpolicy