Er du gravid?

I så fall har du mye nyttig informasjon å hente på Startsiden. Her presenterer vi en av godbitene fra kategoriene for graviditet og barnets oppvekst, nemlig nettstedet «Daniels bok».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniels bok er ganske så personlig og sjarmerer virkelig undertegnede.

Daniel er ung, men allerede mye omtalt. Mange bilder finner du også av ham på det fine nettstedet Daniels bok.Daniel er ung, men allerede mye omtalt. Mange bilder finner du også av ham på det fine nettstedet Daniels bok.

Daniel ble født 9. april i fjor. På nettsiden følger de stolte foreldrene Turid og Kenneth barnets oppvekst, og interesserte kan følge med - på smakfullt utformede nettsider.

Daniels bok er viet baby Daniel, bilder og video av ham, og babydagbok skrevet rundt ham. Men her er også mye nyttig informasjon og tips samlet.

Mamma Turid Berglund forteller hvorfor de laget nettsiden:

- Siden vi har familie spredt for alle vinder, er Internett en fantastisk måte for dem å følge med på Daniels store og små fremskritt. Det sitter henrykte tanter, onkler, bestemødre og bestefedre i Danmark, Belgia, England og det vesle kontinentet de kaller Lofoten.

- I dag er det ganske vanlig å lage hjemmeside til barna sine, men det uvanlig nerdete med oss er kanskje at vi ikke har noe papiralbum i tillegg.

Nettstedet ble unnfanget

omtrent samtidig med selve unnfangelsen.

Daniels foreldre er datakyndige begge to, begge hadde egne hjemmesider, så det falt dem ganske naturlig å skrive dagbok under svangerskapet. «Svangerskapsdagboka» er en del av Daniels bok, og her kan du følge utviklingen da mamma var svanger.

Dagboka har rikelige notater for hver svangerskapsuke. Se også «legejournalen», og dykk eventuelt ned i de mange temaene som er behandlet.

Nettstedets besøkende - som er blitt ganske mange - fikk være med og avgjøre navnevalget. Blant de 294 som stemte, var det et flertall for at gutten skulle få hete Daniel.Da Daniel ble født hadde ikke mamma Turid Berglund lyst til å slutte å skrive om og ta bilder av sin kjære Daniel.

- Det var jo da det virkelig begynte, sier hun.

Og tilbakemeldingene har ikke vært få:

- Jeg logrer litt når noen skriver at sidene mine inneholder informasjon som har vært nyttig og lærerik for dem. Skryt i hverdagen skal man ikke undervurdere, sier Berglund, som er utdannet veterinær og jobber i Mattilsynet.

Lørdag blir godgutten 1 år, og mammaen, som er blitt engasjert i baby-rådgivning også på andre nettsteder, har ikke planer om å legge ned dagboka.

- Fra neste uke går jeg over til å ha en bloggside per uke og kanskje vil jeg skrive litt mindre og litt sjeldnere. Når det skjer ting som er verdt å få med, vil jeg garantert skrive om det. Bilder vil vi også fortsette å legge ut.

- Er det planer om at Daniel skal få søsken?

- Ja, jeg tipper det blir ett barn til på oss. Jeg elsket å gå gravid og kunne godt tenke meg å få oppleve det en gang til, sier den stolte skribent av Daniels bok.

På Startsiden:

Daniels bok finner du i disse Helse-kategoriene:
Graviditet og fødsel
Barn og ungdom.

Mer i Neste Klikk:

Helse


Personvernpolicy