Vant du praktbok om vinkjendisen Chablis?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Konkurransen er avsluttet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


«Chablis»

er en grundig fordypning i burgunder-vinen Chablis; en av verdens mest kjente hvitviner. Boken er ført i pennen av journalistene Geir Gjerdrum og Tom Marthinsen, som er ansvarlige for vinguiden i Dagens Næringsliv.

Blant alle fakta om vinprodusenter og jordsmonn, finner du også et knippe fristende matoppskrifter med passende vinanbefalinger.

Boken er i særklasse også visuelt sett, med utstrakt bruk av sort-hvitt bilder og flott layout. Fotograf Helge Hansens bilder har en helt særegen stemning og trekker en rød tråd gjennom hele boken.

Er du glad i Chablis er dette en «må ha»-bok. Har du enda ikke falt for hvite burgundere, vil nok denne boken vekke interessen.

Konkurransen er avsluttet

Riktig svar: Chablis lages på druen, Chardonnay.



Vinnerene er:
• Ragnhild Brustugu, Vinstra
• Pål Fidjestøl, Skien
• Henrik Werenskiold von Bärnholdt, Oslo

Vinneren blir kontaktet av oss og får premien sendt hjem til seg.