Vant du praktbok om vinkjendisen Chablis?
«Chablis»
er en grundig fordypning i burgunder-vinen Chablis; en av verdens mest kjente hvitviner. Boken er ført i pennen av journalistene Geir Gjerdrum og Tom Marthinsen, som er ansvarlige for vinguiden i Dagens Næringsliv.
Blant alle fakta om vinprodusenter og jordsmonn, finner du også et knippe fristende matoppskrifter med passende vinanbefalinger.
Boken er i særklasse også visuelt sett, med utstrakt bruk av sort-hvitt bilder og flott layout. Fotograf Helge Hansens bilder har en helt særegen stemning og trekker en rød tråd gjennom hele boken.
Er du glad i Chablis er dette en «må ha»-bok. Har du enda ikke falt for hvite burgundere, vil nok denne boken vekke interessen.
Konkurransen er avsluttet
Riktig svar: Chablis lages på druen, Chardonnay.
Vinnerene er:
• Ragnhild Brustugu, Vinstra
• Pål Fidjestøl, Skien
• Henrik Werenskiold von Bärnholdt, Oslo
Vinneren blir kontaktet av oss og får premien sendt hjem til seg.