Hørselsvern for full musikk

Når støvsugern suger, snøfresern freser eller ungene skriker så ørene renner kan et godt hørselsvern være verdt sin vekt i gull.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hørselsvern biter fra seg.Hørselsvern biter fra seg.

Verden går fremover, til beste både for småbarnsforeldre og gravemaskinførere.

For nå får begge de utsatte gruppene hørselsvern med integrert Bluetooth-teknologi som enkelt kobles opp mot mobiltelefonen.

Råere lyddemper er sjelden sett.

Nyheten fra tyske Würth ble lansert først i Norge.

«Dette vil radikalt forandre arbeidsdagen for de som arbeider i en støysituasjon og trenger en brukervennlig og effektiv mobiltelefonløsning», skriver selskapet i en pressemelding.

Telefonanrop varsles med ringesignal i øreklokkene, det svares med ett trykk på svare/avslutte bryteren i mikronfonfestet i hørselsvernet. Sendingen fra FM-radioen dempes automatisk (om du har på radiodelen), akkurat som handsfree-systemet i en bil.


Teknologi utviklet for militære formål gjør at du kan føre din mobilsamtale i støyende omgivelser. En avansert selektiv mikrofon plukker opp lyden av stemmen din, men stenger ute støyen.Betjeningen er enkel. Rekkevidden 10 meter i forhold til mobiltelefonen. Den støykompenserte bom-mikrofonen kan beveges i høyde, side og dybde for optimal plassering og flyttes enkelt vekk fra ansiktet når den ikke er i bruk. En LED viser aktivisert Bluetooth.

Würth Wireless World har Stereo FM-radio og medhørfunksjon som stenges automatisk ved støy over 82 dB, samt trinnløs fading av radio/medhørsfunksjon.

Og selve rosinen i pølsa, for de som foretrekker å styre musikkvalget selv:

Den har en AUX-inngang for tilkobling av eksempelvis CD- eller MP3-spiller

Å stå opp i otta for å betjene en kald gravemaskin blir aldri det samme.

Personvernpolicy