Daniels blunkebildeblogg og andre bisarre blogger

Internett gir folk med spesielle interesser en fin mulighet til å få utløp for dem. Les vår miniguide til underlige nettsteder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Peter Pan


Randy Constan (50) er det nærmeste vi kommer en virkelig Peter Pan.Randy Constan (50) er det nærmeste vi kommer en virkelig Peter Pan.

Randy Constan bor i Tampa, Florida, hevder å være 50 år gammel, men holder seg ung, etter bildene å dømme.

Randys alter ego er Peter Pan, Disney-fabelfiguren. På PixyLand.org forteller Randy om sitt liv som Peter Pan.

Tidsreisefondet


Denne er så idiotisk at den nesten virker troverdig. «The Time Travel Fund» forutsetter at det en gang i fremtiden vil være mulig å reise i tid.

Nå inviterer de deg og andre til å betale inn $10 i Tidsreisefondet. Gjennom århundrene det vil ta før tidsreiser blir en realitet vokser innskuddet til astronomiske beløp. Disse pengene er betalingen til våre etterkommere for at de skal plukke akkurat deg ut av dagen i dag og frakte deg til fremtiden.

Dersom dette funker, vil du antagelig rett og slett forsvinne ut av vår tid mer eller mindre i samme øyeblikk du betaler inn innskuddet. Dersom så ikke skulle skje, kan det være flere grunner til det.

En av dem kan være at du returneres igjen til samme tidsluke du ble hentet ut fra, og ikke er i stand til å huske hva som skjedde.

En annen er at de som disponerer pengene i fremtiden ikke ser noen grunn til å bruke energi på å hente deg ut.

En tredje er at banken går konkurs om 150 år, året før du skulle hentes.

En fjerde er at de som disponerer pengene i nåtiden slett ikke setter dem på rentebærende konto, men tar seg et friår i Karibia eller deromkring.

Blink-O-Rama


Daniel Maxton er glad i å ta bilder. Men fotoobjekter har en tendens til å blunke akkurat i det du trykker på knappen. Vi andre kaster de bildene i søpla.

Danno har samlet et stort utvalg av dem på sin blogg Blink-O-Rama.


Verdens minste nettsted


Du vet kanskje hvor første og siste side på Internett er? Men hvor er det minste nettstedet?

Det er her.

Numa numa-danser under jorden


I jakten på det bisarre nettet, skal vi ikke glemme Gary Brolsma. Gary - en 19-åring fra New Jersey - opplevde hvordan man kan bli herostratisk berømt på rekordtid ved hjelp av Internett. Nå har han gått i dekning.

Det du legger ut på nett, deler du potensielt med hele verden. Også dine mest ydmykende øyeblikk.

Gary danset en underlig stillesittende dans til den rumenske poplåten fr O-Zone: «Dragostea Din Tei» («Kjærlighet under lindetrærne»).

Samtidig mimet han ordene i sangen med stor innlevelse og kokette øyekast. Det hele tok han opp med et videokamera og la ut på Internett.

Dermed var det gjort.

Først ringte «Good Morning America». Opptaket derfra ble sendt på flere andre TV-stasjoner, inkludert CNN. Etterligninger og parodier begynte å komme. Folk gjorde sine egne numa numa numre.

Til slutt må det ha blitt for mye berømmelse for den unge mannen. Han har nå visstnok gått i dekning. • Dagbladet: Gary (19) har gått i dekning • Se Numa Numa-dansen her
• Numa Numa leads to loss of privacy (IHT)

Mer i magasinet Neste Klikk:

Blogging

• Bloggskolen: Lurer du på hva blogging er? Les dette!
• Norskbloggen: Les vår uhøytidelige kåring av norske blogger

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus