Ny Walkman-telefon - her er bildene

Sony Ericsson lanserte flere nye telefoner tirsdag, blant dem verdens første «Walkman-telefon».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her er den første Walkman-mobil, Sony Ericssons W800.Her er den første Walkman-mobil, Sony Ericssons W800.

Etter at Ericsson ble Sony Ericsson har verden ventet på den første Walkman-mobilen. I går annonserte selskapet W800. Foruten å ta bilder, ta opp video og spille av MP3-musikk kan du visstnok snakke i den også.

Kameraet er et to megapikselkamera, og musikkbiten spiller i 30 timer på batteriet og har standard en halv gigabyte minne. Den håndterer både Sonys spesielle AAC-format og MP3.

«Telefonen» kommer med programvare for enkel overføring av musikk fra CD via en PC. Den veier mindre enn 100 gram og kan kobles opp mot steroanlegget og bilstereoen med tilgjengelig ekstrautstyr.

K750

K750 er arvtageren til S700. Kamera eller telefon?K750 er arvtageren til S700. Kamera eller telefon?

Sony Ericsson K750 er en 2 megapiksel kameratelefon. Selskapet opplever i likhet med andre mobiltelefonleverandører at 2/3 av kundene ikke er interessert i telefonen dersom den ikke har et kamera ombord.

K750 bygger videre på kamerateknologien i S700, som angivelig er meget bra, og bygger på Sonys kompetanse fra dette området. Kameraet har autofokus, 4x digital zoom og rødøye-reduksjon. Blitz kan kjøpes som ekstrautstyr.

Telefonen kommer med 32 MB internminne og en Memory Stick Duo på 64 MB. Du får slike minnepinner opp til 2 GB. Mange skrivere har lesere for disse pinnene innebygget, eller håndterer overføring av bilder via Bluetooth eller infrarød, så du kan få printet dem ut uten å gå via en PC.

J300


J300. Hvis du er kul.J300. Hvis du er kul.

J300 kommer i rosa, sort eller hvitt, og har de rette kurvene for deg som vil være moteriktig, tidsriktig og alt annet som er riktig når du er ute og sosialiserer deg og kanskje er litt shabby chique.

Telefonen er spesialutrustet for de spillegærne, med en egen 3D spillmotor. Du kan laste ned hauger av ting, som videoer, personlige ringetoner, skjermsparere og bakgrunner, alt tilpasset ditt humør akkurat i dag (men ikke like vel tilpass med det slunkne kontantkortet ditt :).

Telefonen kommer med en gratis versjon av spillet Rayman 3. Den er dessuten utrustet for enkel forhåndslytting av ringetoner, så du vet hva du får før du betaler.

Sony Ericsson lanserte også en telefon kalt K300. Mer om denne og alle de andre produktene på Sony Ericssons egne pressesider.

Personvernpolicy