Som to dråper vann (56)

«Men only» i ukens utgave av kjendiser som kan ha blitt skilt ved fødselen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespiller Val Kilmer og Idol-dommer David Eriksen er ikke bare kjekke, men også veldig like, skriver Sissel Over-ReinSkuespiller Val Kilmer og Idol-dommer David Eriksen er ikke bare kjekke, men også veldig like, skriver Sissel Over-Rein


Espen S. skriver: Den tyske fotballspilleren Mehmet Scholl og snowboardstjernen Daniel Franck kunne vært brødre...Espen S. skriver: Den tyske fotballspilleren Mehmet Scholl og snowboardstjernen Daniel Franck kunne vært brødre...


Nelson Mandela og Morgan Freeman... Begge ligner nå på sine eldre dager, skriver Ane og Oda. (Bra forslag! Red.anm.)Nelson Mandela og Morgan Freeman... Begge ligner nå på sine eldre dager, skriver Ane og Oda. (Bra forslag! Red.anm.)


Toyni Tobekk skriver: Tidligere Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen og Bob Geldof. (Det er noe med de barberte øynebrynene...)Toyni Tobekk skriver: Tidligere Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen og Bob Geldof. (Det er noe med de barberte øynebrynene...)


Så på «Redaksjon En» for litt siden. Der var Øystein Hedstrøm, og han ligner en del på Donald Trump. Har jo like fælt fuglereir på toppen begge to..., skriver Kristin (Bra tips, red.anm.)Så på «Redaksjon En» for litt siden. Der var Øystein Hedstrøm, og han ligner en del på Donald Trump. Har jo like fælt fuglereir på toppen begge to..., skriver Kristin (Bra tips, red.anm.)


Camilla van Paaschen tipser oss om disse to, filmskaperen Quentin Tarantino og dandy-musiker MorriseyCamilla van Paaschen tipser oss om disse to, filmskaperen Quentin Tarantino og dandy-musiker Morrisey


Skjønner ikke at ingen har sett likheten mellom Idol-dommer Tor Milde og Sam the Eagle i muppetshow, skriver TerjeSkjønner ikke at ingen har sett likheten mellom Idol-dommer Tor Milde og Sam the Eagle i muppetshow, skriver Terje


Skjønner ikke at ingen har sett likheten mellom Idol-dommer Tor Milde og Sam the Eagle i muppetshow, skriver TerjeSkjønner ikke at ingen har sett likheten mellom Idol-dommer Tor Milde og Sam the Eagle i muppetshow, skriver Terje

Camilla van Paaschen tipser oss om disse to, filmskaperen Quentin Tarantino og dandy-musiker MorriseyCamilla van Paaschen tipser oss om disse to, filmskaperen Quentin Tarantino og dandy-musiker Morrisey

Så på «Redaksjon En» for litt siden. Der var Øystein Hedstrøm, og han ligner en del på Donald Trump. Har jo like fælt fuglereir på toppen begge to..., skriver Kristin (Bra tips, red.anm.)Så på «Redaksjon En» for litt siden. Der var Øystein Hedstrøm, og han ligner en del på Donald Trump. Har jo like fælt fuglereir på toppen begge to..., skriver Kristin (Bra tips, red.anm.)

Toyni Tobekk skriver: Tidligere Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen og Bob Geldof. (Det er noe med de barberte øynebrynene...)Toyni Tobekk skriver: Tidligere Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen og Bob Geldof. (Det er noe med de barberte øynebrynene...)

Anna Von Rappe skriver: Hei! sjekk ut Mia Hundvin og dama i Melonas (Pernille Sørensen)! Klin like as! (Beklager dårlig billedkvalitet. Red.anm.)Anna Von Rappe skriver: Hei! sjekk ut Mia Hundvin og dama i Melonas (Pernille Sørensen)! Klin like as! (Beklager dårlig billedkvalitet. Red.anm.)

Nelson Mandela og Morgan Freeman... Begge ligner nå på sine eldre dager, skriver Ane og Oda. (Bra forslag! Red.anm.)Nelson Mandela og Morgan Freeman... Begge ligner nå på sine eldre dager, skriver Ane og Oda. (Bra forslag! Red.anm.)

Espen S. skriver: Den tyske fotballspilleren Mehmet Scholl og snowboardstjernen Daniel Franck kunne vært brødre...Espen S. skriver: Den tyske fotballspilleren Mehmet Scholl og snowboardstjernen Daniel Franck kunne vært brødre...

Skuespiller Val Kilmer og Idol-dommer David Eriksen er ikke bare kjekke, men også veldig like, skriver Sissel Over-ReinSkuespiller Val Kilmer og Idol-dommer David Eriksen er ikke bare kjekke, men også veldig like, skriver Sissel Over-Rein

Personvernpolicy