Kvikke klikk: Love hurts

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den er en ekte sjarmør den torsken! (Foto: skagenfood.dk)Den er en ekte sjarmør den torsken! (Foto: skagenfood.dk)

Valentine's er vel overstått og den siste biten av morsdagskake forhåpentligvis fortært. Kvikke klikk gir ikke helt slipp, men snakker i dag om både kjærlighet og andre familiære saker.

For noen ble det gjerne litt klining i går, på selveste pardagen over alle pardager. Men ikke alle er like fornøyd med sine kjæres kysse-teknikker. I dag kan vi lese i VG om kysseskolen i Seattle.

Siden 1998 har over 500 par fått opplæring i klining. En dag på Kissing School koster 275 dollar. Cherie Byrd fikk ideen til å starte skolen fordi hun var sammen med en skikkelig dårlig kysser.

- Han var fomlete, uerfaren og halvhjertet, sier Byrd.

Skal vi tro amerikanske forskere, så er det mer enn kyssingen som skal klaffe dersom forholdet skal holde. En ny undersøkelse viser at det faktisk stemmer at «like barn leker best». Dersom du velger en partner med lik personlighet som deg selv, har forholdet betydelig bedre forutsetninger for å holde.

Akkurat dette har kanskje ikke det neste paret vi klikker innom tenkt så mye over. Mary Kay Letourneau (43) ble dømt for å ha voldtatt Vili Fualaau da han var 12 år. Nå gifter de seg. Aftenposten melder at Letourneau har sonet i syv og et halvt år for å ha forgrepet seg mot unggutten mens han gikk i sjetteklasse. Paret har nå to barn sammen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det er jammen på tide. Det skal bli fantastisk å se dem bli gift, sier Noel Soriano, en venn av paret, til The Seattle Post-Intelligencer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Og om noen år kommer garantert historien som onsdagsfilm på TVNorge.

La oss snakke litt mer om mitt favorittemne film. Channel 4 England har kåret de mest rørende øyeblikkene på film og TV. Ikke uventet topper tidenes sjarmtroll «ET» listen. På plassene etter følger filmer som «Titanic», «My Girl» og «The Champ». Snufs...

Kjærlighetsfilmer er blant de mest populære filmene, med andre ord. Dette vet sjarmøren Will Smith å utnytte. Den nye komedien hans «Hitch» toppet kinotoppen elegant i USA i helgen . I filmen spiller Smith en «date-doktor» i New York, som for et hyggelig honorar hjelper utallige menn med å gjøre kur til sine drømmekvinner. Se trailer her.

Det er ikke bare vi mennesker som gjør oss til for dem vi liker. NRK meldte i går at også torsken er litt av en romantiker. Torskehannene lager blant annet lyder for å tiltrekke seg det motsatte kjønn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Uten lyd i gyteforspillet blir det neppe noe gyting. Det er et nødvendig samspill for å komme i stemning, forteller forsker Aud Vold Soldal ved Havforskningsinstituttet.

Soldal forteller at torskehannene sirkler rundt i åttetall, innenfor et lite revir. De både danser og lager lyd. Så kommer hunnen og velger den hannen hun synes ser og høres tøffest ut.

Og den er kanskje født i Henningsvær?

Noen klarer seg med litt lett romantikk; andre forlanger rett og slett sex. Det er noen dager siden nå, men jeg kan likevel ikke komme over denne artikkelen som forteller om hvor skuffet seere i Skandinavia er over at det ikke er nok seksuell aktivitet i Big Brother-huset.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Folk klager hovedsakelig på to ting: De reagerer på at det er for mange svensker, og de ønsker seg mer sex. Seerne er ikke spesielt interessert i lange kamerasekvenser med personer som står ved kjøkkenbenken og skreller poteter, sier informasjonsdirektør Jens Petter Gjelseth i TVNorge til VG.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mitt råd til de fortvilte kikkerne vil være å kjøpe noe ekte porno i steden for.

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag: En skikkelig stygg klokke.

Kanskje noe for de fortvilte BB-seerne?

Til slutt dagens oookey...

Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.