Prisdryss i Stavanger

By:Larm og og den uavhengige publikumsprisen Alarm skilte lag i år. Men det utelukker på ingen måte prisdryss under by:Larmet. Utfallet lørdag kan bety enormt for enkelte band.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Man kommer ikke unna at Animal Alpha er storfavoritt, både hos fotfolk og bransje, dette året. Oslo-bandet er nominert til både by:Larm-stipendet og Urørt-prisen.Man kommer ikke unna at Animal Alpha er storfavoritt, både hos fotfolk og bransje, dette året. Oslo-bandet er nominert til både by:Larm-stipendet og Urørt-prisen.

I år deler by:Larm for første gang ut

et eget stipend

til artister som fortjener drahjelp. De nominerte er plukket ut av to ulike juryer bestående av etablerte artister. (Les mer her: Halv million til ukjent artist).

I tillegg deles prisen "

Årets by:Larmer

" ut, til den personen i musikkbransjen som har utmerket seg spesielt gjennom sin innstats for norsk musikk.

Så kommer prisen "

djuice publikumspris

", hvor publikum er invitert til å stemme frem sin favorittartist. Artisten vinner både 30.000 i kontanter samt ringetid for inntill 50.000 kroner.

Ikke nok med det. NRKs populære

Urørt skal dele ut sin egen pris

. De nominerte til årets Urørt kan du se her.

Her får vinneren en gratis videoinnspilling og "tonnevis med heder og ære", slik NRK Urørt selv uttrykker det. Charlotte Håkonsen skal lage videoen som skal spilles på blant annet Svisj show og Topp 20.

Fjorårets vinner var Sidebrok, og resulatet ble videoen "Riste på Raua".

Neste Klikk følger opp og kommer med ny sak etter kåringene lørdag kveld.

Personvernpolicy