Kvikke klikk: Romantikk

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oj! En terrorist-toast! (Foto:eBay.com)Oj! En terrorist-toast! (Foto:eBay.com)

Det er helg med morsdag og påfølgende valentinsdag. Kvikke klikk beveger seg uti det romantiske hjørnet og ser på uka som gikk.


Ukas bryllup I går kom nyheten om at Prins Charles endelig skal få sin Camilla. Og det er jaggu meg på tide. Paret har kjent hverandre i over 30 år og har vært samboere de siste åra. Og selv om britene fremdeles sørger over sin Diana, ser det ut til at de begynner å godta den godt voksne Parker Bowles. Til og med William og Harry skal være glade på farens vegne. Men når alt kommer til alt, så har de kanskje ikke så mye valg.

Og apropos den smukke William: Flere briter håper nå at han skal hoppe over faren i monark-rekken og bli konge etter dronning Elizabeth. Men det er ikke bare engelskmennene som har falt for prinsen. Ifølge australsk sladderpresse skal selveste Paris Hilton ha fått øynene opp både for den kommende kongen av England og hans yngre bror.

- Paris har alltid vært kjempeforelsket i prins William. Men nå har hun funnet ut at prins Harry er mannen for henne, fordi han er vill, frekk og har glimt i øyet. Pluss at han liker å feste, sier en venn av den blonde hotellarvingen.

Dermed er det ingen umulighet at Hilton og Parker Bowles ender opp i samme slekt. Jeg må jo innrømme at «Queen Paris» har en viss «schwung» over seg.


Ukas brudepike
Enten du er kongelig eller republikaner, så er det noe spesielt med den dagen man gifter seg. Det skal liksom være helt fullstendig perfekt. Og for å få bryllupet perfekt, er det en del ting som må klaffe. Du må ha den rette kjolen, kaken, og ikke minst den riktige brudepiken. Sonia Wilde fra Manchester var ikke i tvil da hun skulle velge den som fulgte henne ned kirkegolvet. Det måtte bli collien hennes Lucy Brown. Presten Brian Statham hadde ingen problemer med å gi tillatelse til det heller uvanlige valget.

- Jeg har hatt hunder tilstede ved begravelser fordi de har fulgt mennesker gjennom livet, så hvorfor ikke i et bryllup? sier den dyrevennlige presten.


Ukas pizzabud

Hva er vel mer romantisk enn å overrekke kjæresten din fristende mat på døra? I uka som gikk kunne vi lese i Dagbladet om den britiske militærpiloten som var på et treningstokt med hærens kamphelikopter. Han fikk pluselig en lysende idé og bestemte seg for å slå to fluer i en smekk.

Så i stedet for å fly rett tilbake til basen, foretok han en liten mellomlanding i Stanford for å hente pizza til sin kjæreste - en kvinnelig militærkadett.

Forsvaret var heller uimponert over den romantiske flyturen.

- Forsvarsledelsen kan ikke forsvare en slik handling. De involverte er blitt disiplinert, sier en talsmann til BBC.

Ukas terrorist-toast

Fra pizza til toast: Dersom du trodde den berømte ostesmørbrødet med bilde av Jomfru Maria var spesielt , kan jeg opplyse om at det nå har dukket opp en skive brød med et klart bilde av Osama Bin Laden. Terrorist-toasten kan selvsagt kjøpes på eBay.

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag: Binders-undertøy.

Til slutt ukas fineste meloner ...

Personvernpolicy