Kvikke klikk: Den store hytteturen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Big Brother, den pinligste hytteturen i verden. (Foto: bigbrother.no)Big Brother, den pinligste hytteturen i verden. (Foto: bigbrother.no)

Det er mandag, starten på en ny deilig uke. I dagens Kvikke klikk retter jeg søkelys mot pinligheter og ekshibisjonisme i skjønn forening.

Først av alt vil jeg gjerne snakke litt om vederstyggeligheten «Den store klassefesten».

Ja, jeg snakker om det ultraklamme lørdagsprogrammet med gladgutten Dan Børge i sjefsstolen. Konseptet er velkjent, og jeg prøver som regel så godt det lar seg gjøre å styre unna når kjentfolk gjenforenes med klassekamerater som ikke har gjort det fullt så stort som dem.

Men etter å ha sett gjentatte reklameinnslag hvor man lovet at selveste Dagfinn Høybråten skulle parodiere Oluf, klarte jeg ikke å la være. Kall meg sadomasochist, gal, eller rett og slett vågal. Mine instinkter fortalte meg at dette kom til å bli TV-historie på linje med Carl I. på trehjulssykkel eller Valgerd som lar det swinge.

Så med litt rødvin innabords stålsatte jeg meg for grusomheten. Og jeg kan med hånden på hjertet si at det ble verre enn jeg hadde trodd. For å se Dagfinn skrike «rævskjegg» og vrøvle om andre ting som hører underlivet til på nord-norsk, er noe jeg ikke vil unne min verste fiende. Hør her, Høybråten: Du blir ikke mer sympatisk av å drite deg ut på TV!!!

La oss én gang for alle bli enig om at politikere skal holde seg til politikken. Og la samtidig skrekkeksempler fra «junaiten» lære oss at underholdere bør holde seg til skuespill (les: Reagan, Arnold).

(Sjekk forøvrig denne glitrende kommentaren av Halvor Hegtun om fenomenet.)

Fra «Den store klassefesten» til det som burde hete «Den store hytteturen» ettersom konseptet inneholder i like mye joggebukse og alkohol som en hyttetur for 19-åringer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Big brother åpnet igjen dørene til «Huset» i går. Med Brita i spissen stod de norske deltakerne i kø for å drite seg ut offentlig. Og som mer oppmerksomhets-kåte enn tidligere deltakere, lovet de dyrt og hellig at de skulle ha sex, lete etter livsledsager og provosere noe skikkelig. Og denne gangen skal programmet bli tøffere, mer sexy, og ikke minst vare lenger enn før.

Ellers var det ikke store nyheter å melde. Det er jo slik at disse reality- deltakerne mer eller mindre ser ut som om de er kloninger av hverandre. De er nesten et eget folkeslag.

Apropos folkeslag: Årets BB er jo som kjent en landskamp mellom Sverige og Norge. Dette tror jeg mest er for å lure oss nordmenn til å se på, for som kjent er jo svenskene lettere på tråden enn oss. Et annet alibi er at det har noe med 100-år-siden-unionsoppløsningen å gjøre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og enkelte svensker er fremdels bitre fordi de mistet herredømme over Norge. Noen av dem liker oss rett og slett ikke noe særlig i det hele tatt.

Den kjente svenske krigsreporteren og spaltisten Johanne Hildebrandt gikk i går til frontalangrep på Norge i Sveriges største avis Aftonbladet.

- Om vi bare hadde beholdt Norge, skulle vi nesten kunne betale ned utenlandsgjelden med deres oljefond som består av 1000 milliarder kroner. Men vi lot dem gå - og se hva det har blitt av dem: sunne, svinerike, lusekoftekledde velter de seg i sin selvtilfredshet, overbevist om at de er Skandinavias stjerner, skriver den nådeløse svensken.

Gisp.


I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag den erotiske valnøtten.

Til slutt dagens nei, nei, nei.

Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.