Kvikke klikk: Ukas kåring

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen mottar telepatiske meldinger fra hesten. Kan det bli bedre? (Foto: TV2.no)Prinsessen mottar telepatiske meldinger fra hesten. Kan det bli bedre? (Foto: TV2.no)

Klar for fredagspils, Gullrekka og en Grandiosa i ovnen? Det er uansett endelig helg. Kvikke klikk har studert og kåret høydepunkter i uka som gikk.


Ukas fengselsfugl Casino-kjeltringer er ikke som andre kjeltringer. For mens enkelte kriminelle må stå i lange soningskøer er Halvard Flatland en populær mann blant fengselsdirektørene. I et særdeles merkverdig intervju med Viggo i «RedaksjonEN» i går kunne mannen med barten fortelle at han ikke gruet seg til tiden bak lås og slå. Han kunne kanskje til og med bidra med litt underholdning til de innsatte. For litt gambling er vel akkurat det
mennesker som soner trenger i livene sine.

Ukas comeback
Husker du tenåringsidolet Debbie Gibson? Ja, det var hun som sang «Lost in your Eyes» og «Electric Youth». Nå er hun tilbake, splitter naken. Sangerinnen har nemlig posert for Playboy, som kommer i salg i februar. Hun har tidligere uttalt at hun ble født i feil tidsepoke siden hun ikke liker å vise «alt», men nå har Debbie tydligvis forandret syn på saken. Gibson kommer også med en ny singel som har det klingende navnet «Naked».

Ukas på kanten Enkelte ganger blir jeg bare lykkelig av å tenke på alt det skrudde som befinner seg i cyberspace. Og i uka som gikk har jeg kommet over minst to musikkvideoer som jeg absolutt vil anbefale. Den første er en video av GoldieLookinChain og heter Your Mother's got a Penis.


Den andre er hakket mer vågal, og kan kanskje oppfattes som støtende dersom du er hårsår. Hvis ikke: Keep your Jesus off my Penis.


Ukas barnslige
Barn og barne-TV kan være et moralsk minefelt. I alle fall dersom vi skal tro noe av det som skrives på nett. For en uke siden kunne Aftenposten melde at konservative grupper i USA mener barne-TV-helten «Svampebob» oppfordrer barn til homofili.


I tillegg har en tegnefilm om en liten kanin som møter et lesbisk par på sin reise, satt sinn i kok.


Jeg kan også anbefale dette klippet fra et barne-TV-show. Her har jeg en mistanke om at de som har laget programmet har hatt det svært morsomt: «Hvor langt kan vi gå før de nekter å vise programmet?»


Ukas premiere Prinsesse Märtha inntar skjermen på søndag med Hesteliv . Dagbladets anmelder ga serien terningkast én, og uttalte at «alle flauhetsfiltre er fraværende».


Jeg gleder meg! Jeg mener; hva kan vel være mer underholdende enn en prinsesse og en telepatisk hest?


Ellers er det en velsignelse å få Krøniken tilbake på skjermen. Gi meg klesskapet til Søs, og jeg blir en lykkelig kvinne.


Ukas «au»

Vet ikke hvor mye jeg skal si om denne lille snutten, annet enn at det kunne ha gått veldig, veldig galt.


Ukas unødvendighet
I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg såpe med innebygd barberblad.

Til slutt ukas potteplante? Nei, pisseplante.


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.

Personvernpolicy