Kvikke klikk: I god smak?

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Vil du ha jeksel eller visdomstann med den?»«Vil du ha jeksel eller visdomstann med den?»

Raffinert eller altetende? Kvikke klikk snuser på usmakligheter.

Smak og behag er svært forskjellig fra person til person. Noen blir støtt av det minste hår i suppa, mens andre ikke tar det så tungt dersom måltidet har noen skjønnhetsfeil.

I dag kunne vi for eksempel lese gladhistorien om en 38 år gammel mann som var involvert i å importere smuglersprit fra Sverige til Norge. Han fikk vite at spriten inneholdt metanol og advarte kundene straks mot å drikke den. Men dagen etter ga mannen etter for pappaens drikkepress og blandet seg en coctail av importen.

- Faren min trodde ikke på meg fordi han trodde man kunne påvise metanol ved å gni spriten mellom hendene for å se om det skummet, sa 38-åringen i retten.

Heldigvis skal det ha gått bra.

Et pizzabakeri i Firenze måtte på sin side betale dyrt for sin skjødesløshet med matvarene. Retten idømte restauranten en bot på rundt 20.000 kroner etter at de solgte en pizza med en innbakt tann i skorpen.

Overraskende nok kom restaurantens advokat med rasende utbrudd da han hørte dommen.

- Hvordan skal eieren av pizzeriaen kunne tvinge sine ansatte til å gå til tannlegen hver dag eller få dem til å arbeide med bind for munnen?, spurte den sinte advokaten indignert.

Det er tydeligvis slik at italienerne til tider har vansker med å holde tennene rett i munnen.

Dårlige matopplevelser i det offentlige rom har jo en viss tendens til å ende i rettsalen. Særlig hvis man befinner seg i søksmålenes hjemland USA.

Amerikaneren John Bacchi saksøker nå Kentucky Fried Chicken etter at han fikk en fem centimeter lang metallbit i kyllingen. 46-åringen hostet så hardt at han rev over en muskel i lysken, og vil ha kompensasjon på ikke mindre enn 76 millioner kroner.

Inkludert er et krav om kompensasjon på 400.000 for kona Patricias lidelser. De har nemlig ikke ha kunnet ha sex på flere måneder på grunn av det uheldige måltidet.


For å bli en god kokk, gjelder det å fornye seg og være original. Noen ganger kan man til og med lage noe som er så godt at andre blir hekta på det.

Dette gjelder i aller høyeste grad for bestemor Patricia Tabram fra Northumberland i England. 65-åringen risikerer nå fengselsstraff etter å ha matet naboene med liflige retter som alle var tilsatt cannabis.


Den pensjonerte restaurantsjefen begynte å røyke det narkotiske stoffet som smertestillende etter en bilulykke. Hun oppdaget at effekten virket lenger dersom hun tilsatte det i mat.


Den tøffe dama er ikke redd for å havne bak lås og slå.

- Dersom de sender meg i fengsel kan jeg skrive ferdig boken min «Bestemor spiser cannabis», forteller hun.


For å utvikle prosjektet videre burde hun kanskje få nummeret til noen hyggelige unge menn i Oslo?


I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag noe jeg innerst inne har lyst på: Trailer Trash Doll.


Smakløst? Å, ja.


Til slutt dagens hjelp...


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.


Personvernpolicy