Kvikke klikk: Filmtryne

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gått deg vill på veven? Vi viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En suicidal kanin. (Illustrasjon: http://users.pandora.be)En suicidal kanin. (Illustrasjon: http://users.pandora.be)

Etter litt tid, noe som for dere lesere nok har fortont seg som en liten evighet, er Kvikke klikk tilbake. I dag snakker vi mest om film og litt om andre viktige ting.


For ettersom undertegnede har tilbragt de siste dagene på Tromsø Internasjonale Filmfestival, er både kropp og sjel fylt av filmopplevelser.


Festivalen som har blitt beskyldt for å være både rotete og kaotisk, hadde noen ekte godbiter på menyen for ekte filmelskere.


Blant annet kan dere glede dere til filmer som den vidunderlige Sideways , den rystende Vera Drake , og den svært lærerike Alt for Norge.

Dersom du liker en kombinasjon av fly og drama, er The Aviator tingen for deg. Historien om den eksentriske galningen Howard Hughes er fascinerende, selv om jeg rent personlig ikke har den helt store lidenskapen for slike massive episke dramaer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen


Er du filmfan, så er tjenesten Your Movie Database et funn. Her kan du legge inn lister over dine favoritt- og hatfilmer. Sjekk bare ut min gode veninne Heges absolutt beste og verste filmtips. Snakker meg om dame med god smak!


På tjenesten kan du også diskutere ulike filmer og boltre deg i ulike lister.


Av andre morsomme filmtjenester på nett er det også nødvendig å nevne klassikeren Movie-A-Minute. Nettstedet har nyttige sammendrag av filmer for deg som rett og slett ikke gidder å se dem, men likevel føler for å vite tilstrekkelig til å kunne delta i samtaler.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen


Men over til noe ganske annet. Etter å ha vært i eksil i nord, observerer jeg at en hel rekke viktige ting har foregått mens jeg var borte. Blant annet har Sven O. funnet kjærligheten.

Og på nettet flyr ryktene om at Britney er gravid. Er det mulig å kjøpe mamma-badedrakt uten å ha baby i magen? Det er det store spørsmålet.

Artikkelen fortsetter under annonsen


I dag hadde jeg også gleden av å ta i skue Mrs. Federlines nye video Do Something. Svorne Spears-fans vil ikke bli skuffet. Her er det plenty av booty og beats. Selv er jeg redd for at jeg allerede har fått meg et problem med å få sangen ut av hodet.


Noen ganger finner man de merkeligste og vidunderligste ting på veven. En hyggelig bruker tipset meg om denne siden som har mange tips til hvordan søte, små kaniner kan begå selvmord. Kos deg.


Og i serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg: Cheeseburger-telefonen.


Til slutt dagens Hasselhoff...


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.