Svensk milliardærarving fryktes bortført

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den svenske milliardæren Fabian Bengtsson, 32, som er administrerende direktør i hjemmelektronikk kjeden Siba fryktes å være kidnappet. Han kan være tatt med til Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Det siste livstegnet familien har fått fra den suksessrike forretningsmannen er en tekstmelding sendt fra Bengtssons mobiltelefon. Den ble sendt til Bengtssons far, tre timer etter at han forsvant.

Fabian Bengtsson er administrerende direktør i hjemmeelektronikk-kjeden Siba og sønn av kjedens konsernsjef Bengt Bengtsson. Bengtson-familien er selskapets eneeiere og skal være god for over to milliarder kroner. Selskapet har varehus i Stavanger, Oslo, Trondheim og på Liertoppen i Norge, i tillegg til 35 varehus i Sverige.

Det var i går morges at milliardærarvingen Fabian Bengtsson forlot sin leilighet i sentrale Gøteborg. I følge politiets opplysninger gikk han til garasjen for å å hente sin eksklusive BMW og kjøre til jobben. Dit kom han imidlertid aldri. Og klokken 10.37 fikk hans far en sms sendt fra Fabians mobiltelefon. Den gikk ut på at han var kidnappet.

Nå har politiet
sendt ut riksalarm i Sverige, og Interpol er informert om kidnappingen. Alle politidistriktene i Norge er varslet, og er bedt om å holde utkikk etter den svenske næringslivslederen. I Sverige er et hundretalls polititjenestemenn koplet inn i jakten, og grensepolitiet har fått instrukser om å se etter Fabian Bengtsson og hans bil, en grå BMW M3 med registreringsnummer TGB474.

Bilen ble sist gang observert i går, på motorveien som blant annet fører til Oslo og Stockholm.

Mer om kidnappingen her:


Aftonbladet
Expressen
VG: Svensk milliardær bortført
Dagbladet: «Bortført mot min vilje»

Andre nettsteder:
Polisen.se
Siba
BMW M3