Kvikke klikk: Stjernetrøbbel

Gått deg vill på veven? Vi viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra T5PC til truseshow. Thor er i vinden. (Foto: bigbrother.no)Fra T5PC til truseshow. Thor er i vinden. (Foto: bigbrother.no)

Skilsmisser, politianmeldelser og dårlig hud. Dagens

Kvikke klikk ser på stjernenes ville liv og andre merkeligheter.

Få samlivsbrudd har skapt så mye mediaoppstyr som skilsmissen til Brad Pitt og Jennifer Aniston. Sladderpressen i USA har nærmest gått av hengslene. Sjefen for US Weekly gikk så langt som å kalle det tabloidenes tsunami (noe som ikke uventet skapte en del reaksjoner blant normalt tenkende mennesker).

Dersom du plotter inn søkeordene brad+jennifer+divorce i Google, får du noe sånt som 54.000 treff.

Nye rykter inntar nettet daglig. Du har vel allerede hørt at bruddet absolutt ikke skyldtes telefonsex mellom Brad og den smekre Angelina Jolie.

Noen har for øvrig latt seg inspirere av dette ryktet og laget sin egen versjon av hva de tror skjedde.

Disse ryktene kom selvsagt fordi Ang og Brad spiller sammen i filmen «Mr. and Mrs. Smith», som for øvrig ser direkte begredelig ut.

Mens Brad absolutt ikke har et forhold til Angelina, har Jennifer flyttet inn til frisøren sin. Det er ikke uten grunn at hun alltid er så flott på håret, med andre ord.

Det aller siste nye er at vi kan glede oss til et skikkelig katteslagsmål om parets massive formue. Så her er det bare å følge med.

Men «Bradiffer» er ikke de eneste stjernene som opplever problemer. Også her hjemme kommer kjente fjes opp i situasjoner de nok kunne vært foruten.

Ta for eksempel rikskjendisen Big Brother-Thor, kjent fra T5PC-skandalen. I dag er han involvert i en sak med den nyskapende overskriften «Brukte 14-åringer i truseshow». Det såkalte truse-showet skal ha involvert lakk, lær og svært avslørende undertøy på Torget Music Pub i Bergen fredag.

Big Brother-kjendisen forteller til VG at han dagen etter undertøyshowet ble kontaktet av 14-åringenes fedre, som skal ha satt svært liten pris på at døtrene var blitt innleid. De har nå anmeldt forholdet.

- Jeg var blitt opplyst om at de var 17 år gamle, og hadde ingen grunn til å tro noe annet, sier en totalt uforstående Thor.

Og jeg som trodde man måtte være 18 for å oppholde seg på et utested som serverer alkohol.

En annen norsk kjendis kunne i dag trekke et lettelsens sukk. Straffesaken mot Espen Thoresen Hværsaagod, som angivelig skulle ha opptrådt voldelig overfor en forfatter i fjor sommer, er henlagt. Thoresen Hværsaagod mener selv han er blitt plaget og forfulgt av forfatteren i to år, og at han handlet i selvforsvar. Og nå er altså statsadvokaten i Agder enig med ham i dette.

Dersom noen vet hvilken forfatter det er snakk om, blir jeg glad for en mail.

Vil du vite mer om kriminelle kjendiser, bør du ta en titt på denne artikkelen fra arkivet.

Dagens «totalt ubrukelige produkt som du kan kjøpe på nett» er kanskje mer merkelig enn direkte ubrukelig. For dersom du har hatt en heller middels barndom, kan du nå kjøpe den perfekte barndom på eBay. Noe for Michael Jackson?


Tilslutt dagens blinkskudd.

Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.Personvernpolicy