Kvikke klikk: Mandags-blues

Gått deg vill på veven? Vi viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal det være en sensuell småkake? (Foto:carnalcookies.com)Skal det være en sensuell småkake? (Foto:carnalcookies.com)

God mandag!

Kvikke klikk ønsker dere en strålende start på uka, og ser i dag på flaue prinser, divaer og pepperkaker.

Det er liten tvil om at forrige ukes mest pinlige mediesak var den godeste prins Harrys heller ukloke kostymevalg. Men som kjent er kongelige i den heldige posisjon at de ikke trenger å tenke selv . Dermed er det nå Harrys rådgivere som nå får på pukkelen av britisk presse.

Ifølge Aftenposten skal en av komiteene i Underhuset nå se nøye på prosedyrene for utvelgelse av rådgivere til Harry og hans eldre bror, prins William. La oss håpe at villstyringen snart får noen mennesker rundt seg som kan gi ham en innføring i helt vanlig symbolbruk og folkeskikk.

Dersom han skulle ønske å få ut enkelte mørkere sider, så kan prinsen rett og slett bestille disse morsomme dukkene.

Apropos morsomme ting: Det er flere mennesker i verden som rett og slett bruker tiden sin på å pønske ut merkelige prosjekter. I dag kom jeg over en egen side på nett som er dedikert til sexy småkaker . Populariteten til den frekke baksten er stigende, særlig etter at prosjektet ble omtalt på talkshowet til komikeren Graham Norton. Både Chris Rock og rockeren Marilyn Manson, som begge var gjester under showet, skal ha blitt imponert over de søte kakene.

I går gikk startskuddet for den mye omtalte Robinson VIP . Og hva kan man si, annet at det var en om mulig enda mer pinlig opplevelse enn forventet. Norge tapte samtlige konkurranser, ansikt og verdighet. Den første som røk ut var selveste divaen over alle divaer, Gry Jannicke Jarlum. Kanskje ikke så rart siden danskene og svenskene rett og slett syntes synd på henne fordi håret hennes holdt på å gå opp i limingen.

Spørsmålet er om jeg i det hele tatt orker å se på fortsettelsen. En tristere gjeng enn det norske laget skal du lete lenge etter.

Eller vent litt. Jeg lurer på om denne gjengen faktisk slår Simonsen & Co. i tristhet. Prosjektet kalles Wearable Animal Heads, og de involverte lager dyre-hatter til økologiske teatergrupper og andre dyrevenner. Slagordet er at man ikke trenger å jakte for å få et trofé på hodet. Akkurat.

Dagens «totalt ubrukelige produkt som du kan kjøpe på nett» har vært en vanskelig nøtt å knekke. Lenge holdt jeg en knapp på disse magiske solbrillene , men til slutt landet jeg på at denne shampo-beholderen for barn formet som en pistol. Tenk så koselig å tulleskyte litt på ungen i badekaret, liksom.

Til slutt dagens mmmmmm..., donuts

Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.


Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy