Stopp sauene

Test reaksjonsevnen din og sørg for at sauene ikke kommer seg unna.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At sauer også er selvstendige individer kommer tydelig fram i BBC-spillet «Sheep Dash». Her prøver nemlig en håndfull sauer i tur og orden å stikke av fra flokken sin. Og det er bare du som kan forhindre det.

Med en gang en av sauene legger på sprang mot fridommen, skyter du en bedøvelsespil for å stoppe den. Hvor lang tid du bruker på å reagere er avgjørende for hvordan du gjør det i spillet.

Å reagere raskest mulig er hele poenget i dette spillet. Så skjerp sansene, og trykk på pilen straks du ser en sau løpe av gårde. Bruker du bedøvelsespilen før noen av sauene rømmer, får du lagt til tre straffesekund på reaksjonsevnen din.

Spill Sheep Dash

Personvernpolicy