Kvikke klikk: Heidundrende helg!

Gått deg vill på veven? Magasinet viser hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Akupunktur + silikon = søl. (Foto: unitymedicalcenter.com)Akupunktur + silikon = søl. (Foto: unitymedicalcenter.com)

Nok en uke er over, og vi raser med stormskritt mot lysere tider.

Kvikke klikk kikker skrått på uka som har gått.

Ukas kompis

Eirik Thronæs (25) fra Trondheim har noen oppfinnsomme kamerater. I forrige uke fikk han et brev som erklærte at hans nye navn fra nå er Eirik Peirik Pling Thronæs

.

Først synes Pling at dette var en morsom spøk, men allerede nå står problemene i kø. Han har fått beskjed av ligningskontoret om å anmelde forholdet. Dette nekter Eirik Peirik bestemt på.

- Jeg mistenker at det er en kamerat av meg som har gjort dette, men jeg vet ikke hvem av dem. Om jeg anmelder saken og noen finner ut hvem det er, så risikerer en venn av meg straffeforfølgelse, noe jeg ikke ønsker.

Kvikke klikk klapper i hendene og synes Peirik Pling virker som en topp kompis.

Ukas dårligste kombinasjon
Visse elementer passer uuu...trolig dårlig sammen. Dette fikk en sjenert jente fra Taiwan smertelig erfare. Kvinnen som er i slutten av tyveårene, har gått til anskaffelse av silikonpupper for å øke sine kvinnelige fordeler. Hun liker imidlertid ikke å snakke om dette, og da damen gikk til en akupunktør for å få behandling for kviser i ansiktet, gikk det veldig galt. Ja, du kan selv tenke deg resten av historien. Ukas feiteste Min barndomshelt Diego Maradona har antatt uante proporsjoner.

De siste bildene av stjernen er direkte foruroligende. Hjerteinfarkt, narkotikaproblemer og rusklinikker på Fidel Castros Cuba ser ut til å ha gitt fotballspilleren en solid apetitt.

Ukas skrekkelige
Ikke fått nok av dritskumle spøkelser og barn med sjelen slitt ut av onde krefter? Synes du at The Grudge var omtrent like lite skremmende som en Derrick-episode?


Her kan du få med deg den ferske traileren til The Ring 2. Grøss og gru.


Ukas knis

Jada, jeg er ganske barnslig. Jeg er den første til å innrømme det. Og da jeg kom over siden Rude Food, kniste jeg ganske høyt over listen de lure hodene har funnet fram. Konseptet er at man har funnet mat som har navn som er litt på kanten. Sjekk særlig ut «erectus», «faggots», «prick» og «spunk».


Ukas koseligste Hadde du en trehytte som liten, ditt eget hemmelige sted hvor kun spesielt inviterte fikk audiens? Noe sier meg at den som har designet denne bokstavlig talt kule hulen har fått sin barndomsdrøm oppfylt.

Ukas ubrukelige Det har vært en knallhard konkurranse om å få prisen for ukas «totalt ubrukelige produkt som du kan kjøpe på nett». Lenge lurte jeg på om denne kommende østers-jesusen kom til å gå av med seieren. Men havets hellighet må se seg slått av en annen religiøs unyttighet. Jeg gir dere Den flammende bibel.

God helg!

Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.

Personvernpolicy