Som to dråper vann (52)

Ukens utvalgte kommer fra både fasjonable Hollywood, og det arkitektonisk triste Oslo. Men det hindrer ikke kjente fjes å ha en viss likhet!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Jeg syns at Helena Bonham Carter og Alyssa Milano er veldig like, skriver Malin S. Jeg syns at Helena Bonham Carter og Alyssa Milano er veldig like, skriver Malin S.

 Jeg synes Odd Børresen og Sven O. Høiby har en viss likhet, skriver Astrid (som leter febrilsk etter flere etterligninger...) Jeg synes Odd Børresen og Sven O. Høiby har en viss likhet, skriver Astrid (som leter febrilsk etter flere etterligninger...)

 Tine fra Troms skriver: Jeg synes Jackie fra «Streit eller skeiv» og Mary Donaldson fra Australia, som giftet seg med danske kronprins Frederik, er prikk like! Tine fra Troms skriver: Jeg synes Jackie fra «Streit eller skeiv» og Mary Donaldson fra Australia, som giftet seg med danske kronprins Frederik, er prikk like!

 Jeg syntes Pavel Travnicek, prinsen i «Tre nøtter til Askepott», ligner veldig på Ashton Kutcher, skriver Guro Jeg syntes Pavel Travnicek, prinsen i «Tre nøtter til Askepott», ligner veldig på Ashton Kutcher, skriver Guro

 Jeg synes at Anders Hatlo og Tom Mathisen er like, skriver Tone Bjørnstad. Jeg synes at Anders Hatlo og Tom Mathisen er like, skriver Tone Bjørnstad.

 Jeg synes Wycleaf Jean ligner på han mørke med langt hår i Black Eyed Peas, skriver Alessandro Jeg synes Wycleaf Jean ligner på han mørke med langt hår i Black Eyed Peas, skriver Alessandro

 Francis Healy i Travis ligner Pål Angelskår i Minor Majority på en flekk. Francis Healy i Travis ligner Pål Angelskår i Minor Majority på en flekk.

 Det er da en ganske stor likhet mellom skuespillerinnene Patricia Arquette og Robin Wright Penn? Det er da en ganske stor likhet mellom skuespillerinnene Patricia Arquette og Robin Wright Penn?

Dersom du har tips: Send en mail.

Her kan du se hele galleriet til «Som to dråper vann, episode 1-51»

Ønsker dere alle en riktig god helg. Sug fritiden ut av helgen!

 Det er da en ganske stor likhet mellom skuespillerinnene Patricia Arquette og Robin Wright Penn? Det er da en ganske stor likhet mellom skuespillerinnene Patricia Arquette og Robin Wright Penn?

 Francis Healy i Travis ligner Pål Angelskår i Minor Majority på en flekk. Francis Healy i Travis ligner Pål Angelskår i Minor Majority på en flekk.

 Jeg synes Wycleaf Jean ligner på han mørke med langt hår i Black Eyed Peas, skriver Alessandro Jeg synes Wycleaf Jean ligner på han mørke med langt hår i Black Eyed Peas, skriver Alessandro

 Jeg synes at Anders Hatlo og Tom Mathisen er like, skriver Tone Bjørnstad. Jeg synes at Anders Hatlo og Tom Mathisen er like, skriver Tone Bjørnstad.

 Jeg syntes Pavel Travnicek, prinsen i «Tre nøtter til Askepott», ligner veldig på Ashton Kutcher, skriver Guro Jeg syntes Pavel Travnicek, prinsen i «Tre nøtter til Askepott», ligner veldig på Ashton Kutcher, skriver Guro

 Tine fra Troms skriver: Jeg synes Jackie fra «Streit eller skeiv» og Mary Donaldson fra Australia, som giftet seg med danske kronprins Frederik, er prikk like! Tine fra Troms skriver: Jeg synes Jackie fra «Streit eller skeiv» og Mary Donaldson fra Australia, som giftet seg med danske kronprins Frederik, er prikk like!

 Jeg synes Odd Børresen og Sven O. Høiby har en viss likhet, skriver Astrid (som leter febrilsk etter flere etterligninger...) Jeg synes Odd Børresen og Sven O. Høiby har en viss likhet, skriver Astrid (som leter febrilsk etter flere etterligninger...)

 Jeg syns at Helena Bonham Carter og Alyssa Milano er veldig like, skriver Malin S. Jeg syns at Helena Bonham Carter og Alyssa Milano er veldig like, skriver Malin S.

Personvernpolicy