Aldrende lottomillionær

Artikkelen fortsetter under annonsen

Louise Outing på 94 kan dø før hun får utbetalt milliongevinst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gamle lottomillionærer er ikke som andre lottomillionærer. Louise Outing på 94 ble nok kjempeglad da hun i september vant 5,6 millioner dollar i det amerikanske Megabucks-lotteriet.

Problemet er bare at gevinsten vil bli utbetalt over en periode på tyve år. Stakkars Louise regner med at hun kommer til å dø før den tid. Sist måned gikk hun rettens vei for å få pengene mens hun ennå er i live.

Men høyesterettsdommer Barbara A. Dortch-Okara dømte overraskende nok i mot 94-åringen. Dermed må pensjonisten finne nye løsninger for å kunne dra nytte av pengene.

Hun sier selv at rettskjennelsen ikke kom som et sjokk.

– Dette hadde jeg forventet, men jeg må vel finne ut av det på en eller annen måte, sier hun i følge Metro West Daily News.

Lousies advokat James Dilday er ikke like nøktern. Han mener at lotteri-firmaet har oppført seg forkastelig.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– De har autoritet til å gjøre noe med dette, men de bryr seg simpelthen ikke, uttaler han.

Men det kan finnes en løsning på millionærens heller intrikate problem. Hun kan knytte pengene til et statsgodkjent firma som «kjøper» gevinsten og utbetaler henne alt mot å få en prosentdel selv.

Så gjenstår det å se om Louise som er bestemor til syv, oldermor til ni og tippoldemor til seks får dra nytte av sitt livs gevinst før det blir for sent.