Fjorårets verste filmtabber

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uansett hvor bra filmene blir vil det alltid være noen nerder i kinosalen som finner feil. Her er fjorårets største filmtabber.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

 The Bride og Bill, lenge før den fatale sandwich-tabben. (Foto: filmweb.no) The Bride og Bill, lenge før den fatale sandwich-tabben. (Foto: filmweb.no)

Det slår ikke feil. Uansett hvor dyr og flott filmen er sniker det seg små tabber inn. Og like sikkert som at disse tabbene oppstår, er det sikkert at det finnes filmkjennere der ute som sitter klar for å få øye på dem.

Det finnes til og med en tjeneste på nettet dedikert kun til dette. På

Movie Mistakes

har noen av disse nerdene kåret de ti verste filmtabbene i året som gikk.

Her er et utdrag av listen:

• Spider-Man 2.


Under tog-scenen har masken til Spiderman blitt delvis sort. Vi ser dette også når han tar masken på seg igjen. Men når Doc tar ham med seg til Harry er det ikke engang en mørk flekk på masken.

• Kill Bill: Volum 2


Når Bill kutter skorpene av sandwichen mot slutten av filmen, kutter han kun av to skorper. Han skal til å fjerne den tredje, men når kameravinkelen har skiftet så kutter han skiven isteden i to deler. Etter dette så hører vi ham feie bort skorpene fra bordet før han gir sandwichen til the Bride. Senere er skorpene tilbake på bordet og han feier dem bort nok engang. Det høres komplisert ut, men skal vi tro nerdene så skjønner du det når du ser det.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

• The Day After Tomorrow


I scenen hvor Jack orienterer Presidenten tegner han en linje på kartet over USA. Han forteller at alle på sørsiden av den linjen må evakueres. Men linjen forandrer form i neste kutt.

• Troja


I scenen hvor Akilles og Briseis våkner om morgenen etter å ha tilbragt deres første romantiske natt sammen ser vi at sola holder på å stå opp. Problemet er at sola står opp over havet som er vest for Troja. Og når begynte sola å stå opp i vest?

• Mean Girls


Etter Halloween-feiringen når Cady kommer inn i huset til Damien og Janyce, blir Damian redd og søler alt popcornet ut av bollen. I neste filmkutt er bollen full igjen.

Her finner du hele listen

.