Meny

Søk i Telefonkatalogen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du søke i Telefonkatalogens database rett fra ABC Startsiden!

Det er ikke så ofte vi forandrer søkerutene på vår førsteside. Når vi gjør det, skal det være en god grunn til det. Våre søkeruter er forbeholdt de største og beste tjenestene.

Derfor var det bare rett og rimelig at vi nå har gjort søk i Telefonkatalogen tilgjengelig fra oss.

Mer enn 6 millioner oppføringer


Telefonkatalogen på Internett gir en rask og enkel tilgang til alle landets oppføringer i Telefonkatalogen. Databasen til tjenesten inneholder mer enn 6 millioner oppføringer.

Det er vanligvis 6000 endringer i Telefonkatalogen hver dag. På Internett oppdateres disse daglig. Fra 3. desember 2002 trenger brukere heller ikke å registrere seg med brukernavn og passord for å benytte denne tjenesten på Internett.

Vårt søk er et standard navnesøk hvor du skriver etternavn inn i den første ruten og fornavn i den andre.

Skal du søke direkte på nummer, må du benytte deg av Telefonkatalogens nummersøk.

For mer spesifikke søk, kan det lønne seg å prøve Telefonkatalogens avanserte søk. Her får du mulighet til å skrive inn adresse, poststed og lignende.

Små justeringer


Med et eget felt for søk i Telefonkatalogen, har vi vært nødt til å foreta noen små justeringer i enkelte andre søkeruter. Blant annet har søket i Gule Sider, Enhetsregisteret og Ravn blitt flyttet ned et hakk. Ordboken, kartet og nyhetssøket har også flyttet ned et hakk. Caplex er fortsatt å finne i den nederste søkeruken, men har nå fått selskap av Imdb og AllMusicGuide. Søket i About.com fikk ikke være med videre denne gang.

Vi håper at brukerne vil være fornøyde med denne justeringen, og vi tar gjerne mot tilbakemeldinger.

Vi gjør forøvrig oppmerksomme på at Telefonkatalogen er drevet av Findexa AS og ikke av ABC Startsiden.

Til

Telefonkatalogen

!
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus