Hva er kjedeligst?

Hverdagen er full av aktiviteter og gjøremål som rett og slett er skikkelig kjedelige. Noe er bare litt kjedelig, mens andre ting er drepende kjedelig. Men hva er egentlig kjedeligst?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knyte skolisser


Dette er som regel gjort i en fei, men det hjelper ikke; det er utrolig kjedelig! Det finnes veier utenom knytingen, men det fører med seg et sjuskete eller teit image. Man kan la være å knyte skoene, men da kan man lett snuble. For å unngå snubling er det mange som begynner å subbe når de går. Det er slik man får et sjuskete image. Det teite imaget kommer automatisk når man velger å bruke sko med borrelås!

Barbering


Dette er mest kjedelig for menn med hår i fjeset, men kvinner går heller ikke helt fri. I militæret måtte man barbere seg hver eneste morgen og det var virkelig kjedelig. Det hele tar fra 5 til 10 minutter og om man gjør det hver dag, betyr det at man bruker over et døgn hvert år på å fjerne hår. Løsningen er fullskjegg eller barbering en gang i uken. Problemet med sjeldnere barbering, er at det da tar lengre tid og blir desto kjedeligere. Problemet med fullskjegg er at det klør. Kvinner barberer ofte legger, armhuler og slikt. Det er sikkert kjedelig det også.

Vaske opp bestikk


Alle med oppvaskmaskin er noen heldige svinepelser! Vi andre må vaske opp bestikket for hånd. Tallerkener og glass er bare barnematen å vaske opp i forhold til det teite bestikket. Det er forskjell på bestikket også. Kniver er ganske kjedelige, mens teskjeer er rene drepen. Teskjeer er så kjedelig å vaske opp, at jeg bruker spiseskjeer når jeg skal spise yoghurt.

Avpynte juletreet

Det er ikke helt sesong for dette nå, men like fullt er det skikkelig kjedelig. Vi snakker selvsagt om å ta pynten av juletreet. Å pynte et juletre kan være både hyggelig og stemningsskapende, men når pynten skal ned blir det hele drepende kjedelig. Det kjedeligste er nok at all pynten må legges pent på plass i små esker slik at det blir lettere og pynte treet neste jul. Rike folk er heldige. De kan enten leie noen til å avpynte treet eller kaste treet med pynten på og kjøpe ny pynt neste gang.

Venting


Kanskje litt opplagt, men til gjengjeld er venting veldig kjedelig. Det er vitenskapelige rapporter som antyder at tiden aldri går så sakte som når man venter på bussen eller nettsider. Bussen er ille, men nettsider som aldri kommer opp er verre. Toget er det også kjedelig å vente på.