Brutal nedtur for Bruce

TAPTE MOT GAMLEKLUBBEN: Sunderland-manager Steve Bruce fikk intet hyggelig gjensyn med sin gamle klubb Birmingham, som vant 2-1. Foto: AP

<pSunderland tapte mot managerens gamle klubb.</p

(ABC Nyheter): Birmingham–Sunderland 2–1.

En seier over Liverpool og en nesten-seier (2–2) over Manchester United var Sunderlands fasit på de to siste kampene.

Det har fått enkelte til å regne Steve Bruces lag som en klar kandidat til europacupplass.

Men i dag kom nedturen.

For mot en av de største nedrykkskandidatene, Bruces gamleklubb Birmingham, var det lite som minnet om det bunnsolide forsvarsspillet fra Liverpool-kampen.

Etter 37 minutter fikk Liam Ridgewell en enkel jobb med å gjøre 1–0. To Birmingham-spillere sto alene foran mål etter et frispark, og Ridgewell fikk æren av å styre ballen i nettet.

James McFadden scoret det avgjørende målet tre minutter etter pause.

Sunderland reduserte fire minutter før slutt ved et selvmål av Scott Dann, før Fraizer Campbell fikk en stor sjanse til å utligne, men det endte med hjemmeseier.

Sunderland tapte – som sine kolleger i toppstriden, Aston Villa og Tottenham – og ligger fortsatt på 7. plass. Birmingham klatret til 14. plass.