Gruppe E: Liverpool–Lyon 1–2, Debrecen–Fiorentina 3–4

Gruppe F: Barcelona–Rubin Kazan 1–2, Inter–Dinamo Kiev 2–2

Gruppe G: Stuttgart – Sevilla 1–3, Rangers – Unirea Urziceni 1–4

Gruppe H: AZ Alkmaar – Arsenal 1–1, Olympiakos – Standard Liège 2–1

Les kampfakta her.

(ABC Nyheter): Barcelona–Rubin Kazan 1–2.

Barcelona har virket utilnærmelige i høst, men tapte ligapoeng for første gang i helgens oppgjør mot Valencia.

I kveldens Champions League-oppgjør kom det første tapet – på sensasjonelt vis.

Russiske Rubin Kazan fikk en perfekt start på Camp Nou da Aleksandr Ryazantsev fikset ledelse før to minutter var spilt.

Tre minutter ut i annen omgang var Barca tilsynelatende tilbake på sporet. Zlatan Ibrahimovic scoret sitt første Champions League-mål for katalanerne, men etter 73 minutter kom en ny kalddusj.

Gökdeniz Karadeniz knallet inn 2–1. Det ble seiersmålet. Barca trykket på for utligning, men stolpetreff fra både Ibrahimovic og Yaya Touré var det nærmeste den regjerende mesteren kom.

I samme gruppe spilte Inter og Dinamo Kiev 2–2 på Giuseppe Meazza. Nå er det helt åpent: Barcelona, Dinamo Kiev og Rubin Kazan står alle med fire poeng. Inter har tre.