Ronaldo herjer videre

DAGENS MANN: Cristiano Ronaldo scoret to mål og skaffet straffen til det tredje da Real Madrid slo Marseille 3-0 i Champions League i kveld. Foto: Reuters

<pScoret to og skaffet straffe.</p

(ABC Nyheter): Real Madrid–Marseille 3–0.

Cristiano Ronaldo kaster ikke bort tiden i jakten på å gi Real Madrid valuta for de rundt 850 millionene han kostet i sommer.

Verdens beste spiller i 2008 har scoret fem mål på fem kamper i La Liga. Etter kveldens møte med Marseille står han med fire på to Champions League-oppgjør.

Ronaldo var involvert i alle Real-scoringene.

Det sto 0–0 etter en knapp time. Så skjedde alt på seks minutter. Ronaldo gjorde først 1–0, før han ble felt Souleymane Diawara. Marseille-spilleren ble utvist for to gule kort. Kaká satte inn 2–0 på straffen.

Tre minutter senere scoret Ronaldo dagens enkleste mål, etter å ha blitt servert på blank kasse av Karim Benzema, og 3–0 var et faktum.

Ronaldo måtte byttes ut med en liten skade kort tid etter – og fikk stående applaus.

Real Madrid står med seks poeng og 8–2 i målforskjell på to Champions League-kamper, og topper gruppe C foran Zürich, som tok en sensasjonell 1–0-seier borte mot Milan i kveld. Tidligere Viking-stopper Hannu Tihinen ble matchvinner med et hælspark.