Torres scoret hat-trick i Hull-slakt

HAT-TRICK: Fernando Torres scoret Liverpools tre første mål da laget banket Hull 6-1 på Anfield i dag. Det gjør ham til toppscorer i Premier League med åtte fulltreffere. Foto: AP

<p– Han har mer inne, sier Rafa.</p

(ABC Nyheter): Liverpool–Hull 6–1.

Det har vært stjernespissenes sesongstart på Premier League. Og ingen skinner nå sterkere enn Fernando Torres.

Liverpools nummer 9 senket West Ham med to flotte mål for en uke siden. I ettermiddag var det Hulls tur til å unngjelde.

Denne gangen stoppet ikke Torres før han hadde scoret hat-trick.

Men Liverpool var langt fra ferdige. En kanon av Steven Gerrard og to kjappe mål av Torres-erstatter Ryan Babel sikret en ydmykende hjemmeseier.

Torres' tre fulltreffere gjør ham til toppscorer i Premier League med åtte mål på syv kamper.

– Han har vært veldig god i de tre siste kampene, sier manager Rafa Benítez til Sky Sports.

– Han blir bedre mentalt, har bedre arbeidskapasitet, beveger seg bedre og viser hva han kan. Men han har enda mer inne, mener Benítez.

Torres åpnet – Geovanni svarte

– Spillerens mentalitet er det viktigste. Han er giret på å lære, og kommer til å bli bedre, sier manageren.

Torres åpnet showet etter elleve minutter. Han mottok en lav pasning inne i feltet, skaffet seg plass med en rapp berøring og avsluttet kontant i lengste hjørne.

Et klassisk toppscorermål.

Det gikk imidlertid ikke mer enn fire minutter før utligningen satt i noten. Martin Skrtel maktet ikke klarere skikkelig, hans heading gikk rett til Geovanni, og brassen avsluttet drepende i lengste hjørne.

1–1.

Fullførte hat-tricket etter pause

Liverpool dominerte banespillet tungt i første omgang, uten å skape mange store sjanser. Fernando Torres trengte imidlertid bare én til.

Spanjolen ble stukket fri, lurte bort en forsvarer, dro seg forbi keeper og puttet ballen i åpent nett.

Da var 28 minutter spilt. Kanskje var Hull ferdig i samme sekund. Fernando Torres var det ikke. To minutter etter pause var hat-tricket komplett.

En klinisk avslutning i venstre hjørne, nok et typisk Torres-mål, og Liverpool hadde hva laget trengte.

Gerrard med kampens vakreste

Men Steven Gerrard ville være med på scoringsfesten. Etter en time satte han inn en til.

Og hans tredje ligamål for sesongen var dagens lekreste: Et skudd fra venstre side av sekstenmeteren i lengste hjørne, via tverrliggeren og nesten i krysset.

Marerittet ble komplett for Hull i sluttminuttene. Ryan Babel – som ble byttet inn for Torres etter 68 minutter – scoret to kjappe.

Det sikret sesongens største seier, den tredje trepoengeren på rappen – denne gangen mot ligaens for øyeblikket nest dårligste lag – og fjorårets ligatoer virker å være tilbake i form etter en håpløs sesongstart.

Hull står med fire poeng, og har bare Portsmouth bak seg på tabellen.