Får alkoholforbud i Oslo

Steven Fletcher og resten av Skottene får alkoholforbud før VM-kvalifiseringskampen mot Norge. Foto: Scanpix
Steven Fletcher og resten av Skottene får alkoholforbud før VM-kvalifiseringskampen mot Norge. Foto: Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pSkottene får alkoholforbud før den viktige VM-kvalifiseringskampen i fotball mot Norge på Ullevaal stadion onsdag om en uke.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manager George Burley vil ikke ha noen gjentakelse av episoden før VM-kvalifiseringskampen mot Nederland for noen måneder siden, da Barry Ferguson og Allan McGregor var oppe og drakk hele natten før kampen.

De to ble utestengt fra landslaget for livstid etter episoden. Det skjedde etter at de først var blitt straffet for drikkingen og viste V-tegnet til fotografene i forbindelse med VM-kvalifiseringskampen mot Island noe senere.

– Spillerne vil få beskjed om hva det innebærer å representere Skottland og spille på det skotske landslaget. Det blir ikke snakk om å nyte alkohol i noen sammenhenger. Slik oppførsel som vi opplevde før Nederland-kampen, kan vi ikke tolerere, sier Burley.

Skottene reiser til Norge som toer i kvalifiseringsgruppen, mens det norske laget ligger på sisteplass. Dersom skottene slår Norge ligger de godt an til å sikre seg annenplassen i gruppen foran Makedonia, noe som betyr at de får en ekstra sjanse til å komme med til VM etter omspill blant toerlagene i den europeiske kvalifiseringen. (©NTB)