Komplett mareritt for Man Utd

<pManchester United tapte 2-0 mot Fulham i London i ettermiddag. Både Paul Scholes og Wayne Rooney ble utvist. </p

Dermed slo Fulham United på hjemmebane i serien for første gang siden 1964, og tittelkampen i Premier League har fått nytt liv når serielederen fra Manchester nå har tapt to kamper på rad.

Fulham overlegen i første omgang

Før kampstart gikk praten om hvordan Manchester United kom til å respondere etter 4-1 tapet mot Liverpool forrige helg. De fleste forventet en kanonade mot Brede Hangelands Fulham-forsvar, men slik gikk det overhodet ikke i solskinnet i London.

For Fulham kom ut i hundre da dommeren blåste i gang kampen. Først avsluttet Clint Dempsey utenfor fra skrått hold etter tre minutter, før Simon Davies fikk til en avslutning minuttet etter.

Den første delen av omgangen bar preg av et hardt arbeidende Fulham-lag som prøvde å stresse United høyt. Dette gjorde at serielederen ikke fikk etablert sitt sedvanlige overtak på motstanderen.

Utvisning og straffe

Og etter 17 minutter fikk Fulham virkelig betalt for sitt enorme initiativ i kampen. Etter å

ha kjempet seg til en corner kom Brede Hangeland opp på innlegget. Ballen touchet innom hodet til Bobby Zamora før Van Der Sar gjorde en god redning.

Kulen ble imidlertid værende i feltet hvor Zamora fikk en ny mulighet. Hans forsøk ble reddet av Paul Scholes med hånden, og et rødt kort og straffe til Fulham var unngåelig.

Den ble omsatt i scoring av ringreven Danny Murphy. Straffen gikk rett i krysset.

Få minutter senere burde det til og med stått 2-0 til hjemmelaget da Zamora fikk dratt seg fri i feltet og skutt. Van Der Sar reddet avslutningen fra fem meter. Returen havnet hos Andy Johnsen, men han ble stoppet.

Ingen sjanser til United

Da kampen rundet 25 minutter hadde United ikke skapt en eneste nevneverdig sjanse og lå fullt fortjent under.

Sjansene fortsatte å komme for Fulham ved Davies og Zamora da kampen rundet halvtimen. På samme tidspunkt hadde Fulham hatt et ballinnehav de siste minuttene på godt over 70 prosent.

Omgangens siste kvarter roet seg noe, og ingen av lagene hadde noe særlig å skrive hjem om fram mot pause.

United tok over

Til den andre halvdelen av kampen kom United tidlig på banen og sto å ventet på Fulhams 11 utvalgte. Og Sir Alex hadde klart å løfte laget sitt i pausen.

Etter 52 minutter kom deres største sjanse så langt i kampen da Ronaldo headet et par meter over etter et innlegg.

Seks minutter senere var det Darren Fletcher som fikk slengt i vei et skudd, men avslutningen gikk rett på keeper.

To minutter senere fikk Ronaldo en kjempesjanse til å bringe balanse i regnskapet da et Rooney-innlegg traff ham på pannebrasken. Mark Schwartzer gjorde imidlertid en god redning på forsøket.

Kanonredninger

Og med dette var United virkelig i gang. Først da Park fikk et innlegg på to meter, men en fantastisk benparade av Schwartzer avverget både hans avslutning og returen fra Rooney.

Kampen hadde fullstendig skiftet karakter og United herjet med Fulham - i undertall.

United malte på og byttet inn Tevez for O´Shea for å stadfeste at de ikke hadde noen intensjoner om å dra fra London uten å ha prøvd alt de kunne for å omsette sjansene i scoring.

Men samtidig som byttet kom greide også Fulham å ta seg i nakken. Dette gjorde at kampen jevnet seg ut da kampuret tikket mot 75 minutter.

Gera avgjorde

Og mens trykket fra Manchester-laget avtok noe så Fulham sitt snitt til å avgjøre kampen etter 87 minutter. Innbytter Zoltan Gera hadde kun vært på banen i seks minutter da han la på til 2-0.

Fulham brøt og kom tre mot tre. Gera spilte ut til Andy Johnsen på venstre side av straffefeltet og fikk ballen tilbake. Han spilte kulen opp til seg selv og avsluttet flott i det lengste hjørnet.

Minuttet etter mente dommeren at Wayne Rooney kastet bort ballen og engelskmannen fikk sitt andre gule for dagen.

Dermed endte det med tap for Manchester United for andre helgen på rad, mens Fulham innkasserte en høyst imponerende seier.